VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
A hal és a zöldség kombinációjánál nincs egészségesebb étel?


A Séfek séfe versenyzője, Váradi Roland, a FEM3 Café konyhájában készített sült pisztrángot karfiolpürével. A szakács elárulta, hogy a vendégeket mindig lehet egy finom hallal várni, amit zöldségekkel is lehet párosítani, és bevallotta, hogy ez az ő kedvence is.

A gasztro-tehetségkutatóban amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a műsor három profi séfjét, Wolf Andrást, Vomberg Frigyest és Krausz Gábort.Az első fázisban, a válogató adások alatt mindenki főz, a séfekhez pedig futószalagon érkezik az étel, amiről fogalmuk sincs, hogy ki készítette. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább a versenyben, majd újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják saját csapatukat.A séfek vezetésével egyre több feladatot megoldva napról napra szűkül majd a mezőny. A műsorfolyam végén az is kiderül, melyik séf tanítványa bizonyul a legjobbnak, ki lesz a Séfek séfe, és ezzel a 10 millió forintos fődíj és a franciaországi Paul Bocuse Intézet három hetes kurzusa.

Korhatár: 12 év

Címkék: fem3café   fem3café_konyha   séfek séfe   TV2 LIVE   váradi roland

2017. szeptember 26. 12:36


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS