Belépés
2017. szeptember 23. szombat
Tekla, Líviusz
Nő a feszültség Krausz Gábor és egyik csapattagja között


Amit csinálsz, az gusztustalan - Krausz Gábor ezt Váradi Rolandnak mondta. Hogy a köztük lévő feszültség hova fokozódik, hogy a kék csapat végre szerez-e védettséget, az az esti adásból kiderül 18.55-kor a TV2-n!

A gasztro-tehetségkutatóban amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a műsor három profi séfjét, Wolf Andrást, Vomberg Frigyest és Krausz Gábort.Az első fázisban, a válogató adások alatt mindenki főz, a séfekhez pedig futószalagon érkezik az étel, amiről fogalmuk sincs, hogy ki készítette. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább a versenyben, majd újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják saját csapatukat.A séfek vezetésével egyre több feladatot megoldva napról napra szűkül majd a mezőny. A műsorfolyam végén az is kiderül, melyik séf tanítványa bizonyul a legjobbnak, ki lesz a Séfek séfe, és ezzel a 10 millió forintos fődíj és a franciaországi Paul Bocuse Intézet három hetes kurzusa.

Korhatár: 12 év

Címkék: geoblocked   Váradi Roland   krausz gábor   wolf andrás   séfek séfe   ördög nóra   vomberg frigyes

2017. szeptember 14. 13:30


KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS