Belépés
2017. szeptember 23. szombat
Tekla, Líviusz
Bajban a piros csapat! Vomberg: ˝kiszálltam a versenyből, (...) befejeztem˝


Eltörött a piros csapat hurkatöltője, és az alternatív megoldásként bevetett habzsákkal sem tudott kolbászt tölteni a piros csapat... Vajon Frigyes tényleg kiszáll a versenyből? Kiderül a Séfe séfe esti adásából 18.55-től a TV2-n!

A gasztro-tehetségkutatóban amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a műsor három profi séfjét, Wolf Andrást, Vomberg Frigyest és Krausz Gábort.Az első fázisban, a válogató adások alatt mindenki főz, a séfekhez pedig futószalagon érkezik az étel, amiről fogalmuk sincs, hogy ki készítette. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább a versenyben, majd újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják saját csapatukat.A séfek vezetésével egyre több feladatot megoldva napról napra szűkül majd a mezőny. A műsorfolyam végén az is kiderül, melyik séf tanítványa bizonyul a legjobbnak, ki lesz a Séfek séfe, és ezzel a 10 millió forintos fődíj és a franciaországi Paul Bocuse Intézet három hetes kurzusa.

Korhatár: 12 év

Címkék: geoblocked   krausz gábor   wolf andrás   séfek séfe   ördög nóra   vomberg frigyes

2017. szeptember 13. 10:43


KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS