VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Exkluzív: Wolf András elárulta, valójában hány kést adna anyukája főztjére


A Séfek séfe gasztro-tehetségkutató három profi séfe egy különleges eseményen mesélt arról, hogy kitől tanulták a szakmát és mi volt az a kritika, ami a legnagyobb hatást gyakorolta fejlődésükre. Wolf András azt sem rejtette véka alá, anyukája főztje hány kést érne a versenyben.

A gasztro-tehetségkutatóban amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a műsor három profi séfjét, Wolf Andrást, Vomberg Frigyest és Krausz Gábort.Az első fázisban, a válogató adások alatt mindenki főz, a séfekhez pedig futószalagon érkezik az étel, amiről fogalmuk sincs, hogy ki készítette. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább a versenyben, majd újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják saját csapatukat.A séfek vezetésével egyre több feladatot megoldva napról napra szűkül majd a mezőny. A műsorfolyam végén az is kiderül, melyik séf tanítványa bizonyul a legjobbnak, ki lesz a Séfek séfe, és ezzel a 10 millió forintos fődíj és a franciaországi Paul Bocuse Intézet három hetes kurzusa.

Korhatár: 12 év

Címkék: geoblocked   krausz gábor   wolf andrás   ördög nóra   vomberg frigyes

2017. szeptember 8. 15:34


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS