VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Séfek séfe: Ismerd meg Wolf Andrást!


A Bocuse d' Or Akadémia tagja, az egyik legpatinásabb fővárosi étterem séfje. Az esszenciális magyar gasztronómia  éllovasa. 24 éve dolgozik a szakmában, 8 éve Budapest egyik legmeghatározóbb éttermét vezeti (a Boscolo Hotel Salon étterme), jelen pillanatban 63 ember dolgozik a keze alatt.

A gasztro-tehetségkutatóban amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a műsor három profi séfjét, Wolf Andrást, Vomberg Frigyest és Krausz Gábort.Az első fázisban, a válogató adások alatt mindenki főz, a séfekhez pedig futószalagon érkezik az étel, amiről fogalmuk sincs, hogy ki készítette. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább a versenyben, majd újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják saját csapatukat.A séfek vezetésével egyre több feladatot megoldva napról napra szűkül majd a mezőny. A műsorfolyam végén az is kiderül, melyik séf tanítványa bizonyul a legjobbnak, ki lesz a Séfek séfe, és ezzel a 10 millió forintos fődíj és a franciaországi Paul Bocuse Intézet három hetes kurzusa.

Korhatár: 12 év

Címkék: séfek séfe   séfek   wolf andrás   geoblocked

2017. augusztus 18. 13:26


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS