VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Séfek séfe: ahol az amatőrök és a profik egyforma esélyt kapnak


Láttunk műsorokat, ahol amatőrök mutatták meg, hogyan boldogulnak a konyhában. És láttunk műsorokat, ahol profik főztek. A Séfek séfe más.

Ez az a műsor, amiben lelkes amatőrök és igazi profik is egyforma eséllyel indulnak a végső győzelemért, hogy meggyőzzék a műsor három profi séfjét arról, hogy nekik a konyhában a helyük.
Ismerd meg a szigorú ítészeket:

Két szinten zajlik a küzdelem.
A versenyre jelentkezők a „Séfek séfe” címért és a vele járó fődíjért harcolnak.
A műsor három séfje pedig azért, hogy eldőljön: közülük ki az, aki a leghatékonyabban tudja igazi, erős csapattá kovácsolni, majd a győzelemig eljuttatni az általa kiválasztott játékos egyikét.

Nem számít, eddig ki mit tett le az asztalra, nem érdekes, kit honnan ismerünk vagy ismerünk-e egyáltalán.
Csak egy dolog dönt a továbbjutásról: elég jó-e az étel, ami a konyhában készül?

A verseny egyik ikonikus kelléke az a szállítószalag, amin az ételek letakarva érkeznek a konyhából a kóstolók elé, hogy ők eldöntsék: kap-e újabb esélyt a bizonyításra, aki készítette.

Több ezer versenyző indul a küzdelemben, de végül csak 1 győztes lehet, aki amellett, hogy 10 millió forintot zsebel be, még egy 3 hetes ösztöndíjra is szert tesz ami a világ egyik legnevesebb séfiskolájába, a franciaországi Paul Bocuse Intézetbe szól.

Az odáig vezető úton, 25 epizódon keresztül lesz minden a konyhában, amit el lehet képzelni. És sok olyan pillanat is, amit egyelőre elképzelni sem lehet…

log_nagy.jpg

Korhatár: 12 év

Címkék: séfek séfe

2017. augusztus 15. 15:25


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS