VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Új gasztronómiai tehetségkutatót indít a TV2 Séfek séfe címmel


A formátum eredetije a Game of Chefs, a TV2 képernyőjén pedig Séfek séfe címmel megy majd a vetélkedés Ördög Nóra műsorvezetésével. A gasztro-tehetségkutatóban amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a műsor három profi séfjét, Wolf Andrást, Vomberg Frigyest és Krausz Gábort.

sefek_01.jpgAz első fázisban, a válogató adások alatt mindenki főz, a séfekhez pedig futószalagon érkezik az étel, amiről fogalmuk sincs, hogy ki készítette. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább a versenyben, majd újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják saját csapatukat.

A séfek vezetésével egyre több feladatot megoldva napról napra szűkül majd a mezőny. A műsorfolyam végén az is kiderül, melyik séf tanítványa bizonyul a legjobbnak, ki lesz a Séfek séfe, és ezzel a 10 millió forintos fődíj és a franciaországi Paul Bocuse Intézet három hetes kurzusa.

A SÉFEK:

Krausz Gábor
Több évig dolgozott London legjobb éttermeiben, ahol Michelin-csillagos séfektől tanulta a szakmát, a konyha rocksztárja12 éve dolgozik szakácsként, Angliából hazatérve a ZONA, majd a Bestia séfje volt. Bár zárkózottnak tartja magát, a konyhán igazán meg tud nyílni, s kreativitását a főzésben éli ki.

Wolf András
A Bocuse d' Or  Akadémia tagja, az egyik legpatinásabb fővárosi étterem séfje. Az esszenciális magyar gasztronomói  éllovasa. 24 éve dolgozik a szakmában, 8 éve Budapest egyik legmeghatározóbb éttermét vezeti (a Boscolo Hotel Salon étterme), jelen pillanatban 63 ember dolgozik a keze alatt.

Vomberg Frigyes 
Foodstylistként, szakoktatóként és séfként számos elismerést szerzett. Az Európa-bajnok Bocuse d' Or csapat trénere. 
38 éve kezdte a szakács szakmát tanulóként, azóta dolgozik a pályán, jelen pillanatban már nem konyhafőnökként. Tanít, és versenyez, az elmúlt két turnusban ő volt a magyar Bocuse d’Or csapat coach-a.

sefek_kozos_720.jpg

Korhatár: 12 év

Címkék: séfek séfe

2017. augusztus 15. 15:25


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS