július 20.
Illés

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
RIPOST
Vasárnap indul a Ripost Köböl Anitával és Istenes Lászlóval
Új bulvármagazint láthatnak a nézők a TV2 műsorán vasárnap 17.25-től. A Ripost műsorvezetői Köböl Anita és Istenes László lesznek.

Sztárhírek első kézből, pletykák a nagyvilágból, mindez egy vadonatúj, kissé pimasz hangvételű magazinban. A Ripost nem megy el az aktuális divattrendek mellett, hírt ad az új szerelmekről, szakításokról, benne lesz minden, ami a hétköznapokban megérint vagy épp foglalkoztat.

A heti rendszerességgel jelentkező műsor a Ripost Média brandje. A cég portfóliója alig másfél év leforgása alatt mutatott fel egy 350 ezres egyedi látogatottságú online portált, kiadója lett a világhírű sztármagazinnak, a 120 országban megjelenő Hello!/ Ola!- nak és egy világtrendeket követő napilapnak, ugyancsak Ripost néven.

A műsorvezető-páros Köböl Anita és Istenes László lesznek, akik elárulták: saját véleményüknek is hangot adnak majd a bulvárhírekkel kapcsolatban, és régi szakmai ismeretségükből fakadóan a csipkelődés sem marad el.

„Izgalmas külföldi hírekről számolunk be egy minőségi bulvármagazinban, de a hazai témákhoz is jó érzékkel nyúlnak a szerkesztők – mondta Istenes László a Fem3Café pénteki adásában. - Kíváncsian várom, hogyan működik majd a kémia köztünk Anitával, szerintem jó csapat leszünk.”

A Ripost! első adásában többek között Gesztesi Károllyal láthatnak a nézők egy felkavaró, exkluzív interjút, amelyben őszintén vall az elmúlt időszakról, és arról a küzdelemről, amit azért folytat, hogy egyenesbe hozza az életét.

Ripost - 24 percben minden, ami érdekes! - Vasárnaponként 17.25-től a TV2 műsorán.

Korhatár: 12 év

2017. április 21. 15:27

Címkék: köböl anita   istenes lászlóSZAVAZZ!

Neked mi a kedvenc nyári programod?

A
strandolás
B
fesztiválozás
C
kirándulás
D
pihenés a négy fal között
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG