szeptember 20.
Friderika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
PROPAGANDA
Nincs kockahasa Nagy Viktornak (2013.11.01-i adás 1. rész)
Magyar virtus és magyar lelemény a Propaganda első adásában.

Visszatért a Propaganda, melynek első adásában Tilla Szegedre és Budapest közbeiktatásával Kapuvárra is ellátogatott. Megismerhetitek Nagy Viktor válogatott vízilabda kapust, akit Barcelonában a vb legjobb kapusának választottak. Ezt annak köszönheti edzője szerint, hogy a jó teljesítmény mellett egyedi karaktert is nyújt. A műsorvezető "fazonnak" tartja Viktort, aki egyfajta szerepet, cirkuszt is ad a nézőknek. A vízilabdás szereti a szegedi nyugalmat, mert békében lehet gyereket nevelni. Nem munkának érzi a sportot, hanem játéknak, amiben jól érzi magát. Az edzéseket igen, a konditermi fekvenyomást már kevésbé kedveli. Nincs kockahasa, és szerinte jól van ez így. Sajnos ujját kötözni kell meccsek előtt,  egy csontkinövés miatt. 

Kapuvárról indult Cserpes István, aki budapesti tejivójáról híresült el. Egészséges és természetes, amit a fogyasztóknak ad, még a pogácsa és a lekvár is otthon készül, Kapuváron. Szeretné ha megdőlne a trend, miszerint, ami egészséges az luxustermék és az átlagembernek nem jár.

 Nézd meg a Propaganda videóját!

A SuperTV2 és a TV2 műsorán a Propaganda legújabb évada! Az egyes epizódok továbbra is Tilla sajátos stílusában és szemszögén keresztül rajzolják meg egy-egy ismert ember portréját...

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2013. november 1. 1:00

Címkék: cserpes istván   élelmiszer   nagy viktor   sport   sportoló   vizilabda
SZAVAZZ!

Szerinted miben rejlik a MasterChef VIP versenyzőinek sikere?

A
a tökéletes ízekben
B
a látványos tálalásban
C
az egyéni stílusban
D
mindennek egyszerre kell megfelelni
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG