november 24.
Emma

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

PÉNZT VAGY ÉVEKET! / JÁTÉKSZABÁLY

'Pénzt vagy éveket' MŰSOR JÁTÉKSZABÁLYZAT

Köszönjük, hogy játszottatok a Pénzt vagy éveket! játékával! Az applikációban tippelő, regisztrált játékosok között sorsoltunk.

Az első játékhét - 2017.07.31-i sorsolás nyertesei:
Aqvital ásványvíz ajándékcsomag nyertese:
Tanczik Henrietta - GRATULÁLUNK!

Carbon Coco aktív szenes fogfehérítő páros szett nyertese:
Dzvonár Miklósné - GRATULÁLUNK!

A második játékhét - 2017.08.07-i sorsolás nyertesei:
Aqvital ásványvíz ajándékcsomag nyertese:

Do24 :D - GRATULÁLUNK!

Carbon Coco aktív szenes fogfehérítő páros szett nyertese:
Kriszta Kubisz - GRATULÁLUNK!

Belinka időjárásálló Tophybrid lazúr csomag nyertese:
Éva Pál - GRATULÁLUNK!

Páros belépő nyertese:
Dorina Chudi - GRATULÁLUNK!

A harmadik játékhét - 2017.08.14-i sorsolás nyertesei:
Aqvital ásványvíz ajándékcsomag nyertese:
Margit Sebestyénné Horváth - GRATULÁLUNK!

Carbon Coco aktív szenes fogfehérítő páros szett nyertese:
Szabina Gyarmati - GRATULÁLUNK!

Belinka időjárásálló Tophybrid lazúr csomag nyertese:
Krisztina Földi - GRATULÁLUNK!

Páros belépő nyertese:
Réka Kiss - GRATULÁLUNK!

A negyedik játékhét - 2017.08.21-i sorsolás nyertesei:
Aqvital ásványvíz ajándékcsomag nyertese:
Fábián Éva - GRATULÁLUNK!

Carbon Coco aktív szenes fogfehérítő páros szett nyertese:
Komjáthy Roland - GRATULÁLUNK!

Belinka időjárásálló Tophybrid lazúr csomag nyertese:
Csáki Botond - GRATULÁLUNK!

Páros belépő a tokaji Zorán koncertre: 
Festő Robi - GRATULÁLUNK!

Az ötödik játékhét - 2017.08.28-i sorsolás nyertesei:

Aqvital ásványvíz ajándékcsomag nyertese:
Kálmánné Mészáros - GRATULÁLUNK!

Belinka időjárásálló Tophybrid lazúr csomag nyertese:
Karoly Keri - GRATULÁLUNK!

A főnyeremény-sorsolás nyertese:
Lipták Györgyi - GRATULÁLUNK!

A MŰSORSOROZATRÓL RÖVIDEN:
A „Pénzt vagy éveket!”-ben a 10 millió forintos nyereményért minden adásban egy-egy sztárpáros játszik, akiknek semmi más feladatuk nincs, mint kitalálni az eléjük állított civil játékosok életkorát. Feladatuk elsőre egyszerűnek tűnik, de garantáltan nem lesz az. Egy-egy adás során 6+1 ember életkorát kell eltalálniuk. Ahogy a játék halad előre, egyre nagyobb a tippelés tétje, minden elhibázott év egyre többe kerül, azaz, a tipp és a helyes életkor közti évek száma először 100 ezer forint veszteséget jelent évenként, ám a végén már 600 ezer forintba kerül. Így csökken folyamatosan az elején rendelkezésükre álló 10 millió forint.


I. ALAPFOGALMAK:
„Pénzt vagy éveket!” nyereményjáték a TV2 Live alkalmazással
A 2015. szeptember 22-től ingyenesen letölthető a TV2 Live alkalmazás, ami iOS és Android operációs rendszert használó telefonokról vagy tablet eszközökről érhető el.

A szolgáltatás lényege, hogy a résztvevők a „Pénzt vagy éveket!” műsorsorozatban megjelenő civil játékosok életkorát tippelhetik meg, az applikáció segítségével.

Minden olyan résztvevő, aki legalább egy érvényes tippet leadott és a regisztráció során megadta az email címét, az részt vesz a heti nyeremények valamint a főnyeremény kisorsolásában.

A nyereményről a TV2 műsorából, valamint a TV2.hu oldalról értesülhetnek a nézők és a résztvevők.
A „Pénzt vagy éveket!” tippjáték-szolgáltatás szervezője a TV2 Média Csoport Zrt. (székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174.; cégjegyzékszáma: 01-10-049017) a továbbiakban: „TV2”.


Résztvevők:
A tippjátékot igénybevevő személyeket a későbbiekben Résztvevőknek nevezzük.

A „Pénzt vagy éveket!” tippjátékban természetes személyek vehetnek részt, akik rendelkeznek az alkalmazás letöltéséhez és megfelelő működtetéséhez alkalmas eszközzel és a regisztráció során e-mail címüket megadták.


II. A SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA:
A „Pénzt vagy éveket!” tippjáték-szolgáltatás célja, hogy a résztvevők megtippeljék a a nűsorsorozat civil játékosainak életkorát.


III. A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK MENETE ÉS MEGVALÓSULÁSA

A tipp csak akkor minősül érvényesnek, ha az a tippjátéki időszak alatt (a tippjáték indításától annak felfüggesztéséig vagy lezárásáig) a TV2 zárt rendszerébe megérkezik. Tekintettel a különböző szolgáltatók hálózati kapacitására, a szavazat beérkezése szolgáltatókként eltérő időt vesz igénybe. A sikeres tippjátékot az alkalmazásban a „tipp elküldése” gomb és a tipp-csúszka eltűnése jelzi.

- SMS küldésével, illetve a telefonhívással a tippjátékban nem lehet részt venni.

- A „Pénzt vagy éveket!” tippjáték részvételi feltételeit, szabályzatát – ide értve a megnyerhető nyereményeket, a nyertes sorsolásának módját, a nyeremény kiadásával kapcsolatos feltételeket, azok eljuttatásának módját, valamint a nyertessé minősítés feltételeit - a résztvevők részéről megismertnek és elfogadottnak kell tekinteni, figyelemmel arra, hogy azok tartalmának megismerése és elfogadása a mobilalkalmazás letöltésének feltétele.


IV. A RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA IGÉNYBE VEHETŐ SZOLGÁLTATÁS MENETE:
- A résztvevő a tippeléssel hozzájárulását adja, hogy a szervező értesítésekben tájékoztassa a résztvevőt a további tippjátékokról és a műsorral, nyereményekkel vagy a támogatókkal kapcsolatos fontosabb üzenetekről. Az üzenetekben kereskedelmi információt és szöveges hirdetést is elhelyezhet a szolgáltató.

- A tippjáték megindításától annak lezárásáig – a továbbiakban: tippjátéki időszak – egy felhasználói azonosítóval egy eszközről egy tipp adható le.


V. A SZOLGÁLTATÁS IDŐTARTAMA:
- A „Pénzt vagy éveket!” tippjáték szolgáltatás csak az adás alatt, meghatározott időszakokban vehető igénybe.

- A tippjátéki etapon belül a tippjátéki lehetőség a TV2 döntése értelmében - újabb bejelentést követően - határozatlan ideig az adás alatt meghosszabbítható.

- Az egyes adásokhoz tartozó tippjátéki etapok kommunikálása az alkalmazásban megtörténik; a „tipp elküldése” gomb megnyomása és a tipp-csúszka eltűnését követően az újabb tippjátéki etapig további érvényes tipp nem küldhető.

- Érvényes tippnek azok a beérkezett és feldolgozott tippek számítanak, amelyek a tippjáték indítása és lezárása közötti időtartam alatt érkeztek meg a TV2 által üzemeltetett technikai rendszerbe. A TV2 az egyes tippjátéki etapokról elkülönített adatbázist tárol.

- A szervezők fenntartják a jogot arra, hogy egy-egy tippjátéki etapon belül részeredményeket közöljenek, illetve az egyes etapokon belül résztippjátékokat indítsanak és zárjanak. A tippjáték indítása/lezárása, felfüggesztése, újraindítása és lezárása, résztippjáték elrendelése és lezárása tekintetében az applikációban kommunikált időpontok és információk az irányadók.


VI. NYEREMÉNYEK, AZ EREDMÉNYEK KÖZZÉTÉTELE, NYERTES


1. A nyeremény

A „Pénzt vagy éveket!” műsorsorozatban a résztvevők által a műsor adásában indított tippjátékon érvényes tippet küldők között az adásban és az adás műsorelőzeteseiben ismertetett és bemutatott nyeremény kerül kisorsolásra. A nyeremény bemutatása illusztráció és arra szolgál, hogy a megnyerhető nyereménytárgyat/szolgáltatást a résztvevők/potenciális résztvevők megismerhessék.

Azok között a Résztvevők között (I. ALAPFOGALMAK), akik helyes formában adták le a „Pénzt vagy éveket!” tippjátékban érvényes tippet, a TV2 a számítógépes véletlenszerű algoritmus segítségével kisorsolja a nyertest. A főnyeremény sorsolására a műsorsorozat végén kerül sor.

A megadott e-mail és azonosító minden résztvevő esetében egyszer kerül be a sorsolási adatbázisba.
Minden egyes nyeremény tekintetében a fentiek szerint kerül a nyertes kisorsolásra.
A nyeremény más nyereménytárgyra és pénzösszegre nem váltható át.
A „Pénzt vagy éveket!” tippjátéki szolgáltatás kisorsolt nyertesét a TV2 e-mailben kiértesíti nyereményük tárgyáról, illetve a nyeremény átvételének feltételeiről.

A nyertes hiteles és teljes körű azonosítását követően illetve nyertessé nyilvánítása után a TV2 vagy megbízottja juttatja el/adja át a nyereményt. A nyeremény átadásáról televíziós felvétel készülhet.
A nyeremény után a hatályos törvények szerinti az adó- és járulékfizetési kötelezettségnek a műsorsorozat közzétevője tesz eleget.

A TV2 fenntartja a jogot a nyeremények/nyereménytárgyak megváltoztatásra, más nyeremények meghirdetésére, a nyeremények törlésére, kevesebb vagy több nyeremény meghirdetésére. A változásról a nézők a műsorsorozatban értesülhetnek.


2. A nyertes definiálása
Nyertesnek ismeri el a TV2 azt a nyereménysorsoláson kisorsolt résztvevőt, aki érvényes tippet adott le és az alábbiakban felsorolt módokon egyértelműen igazolni tudja, hogy a tippjáték során megadott felhasználói azonosító (Facebook, Twitter vagy Gmail felhasználónév) az övé:
• az azonosítóra küldött e-mailre a saját nevében válaszol
• a felhasználónév vagy fénykép alapján az azonosító minden kétséget kizárólag az adott személyhez rendelhető
• írásos nyilatkozat tesz arról, hogy az azonosítót természetes személyként ő hozta létre.

3. A nyertes kiértesítése:
A „Pénzt vagy éveket!” tippjáték kisorsolt nyerteseit a TV2 a nyertes megadott azonosítójára küldött e-mail üzenet formájában értesíti a nyereményük tárgyáról, valamint a nyeremény átvételének feltételeiről, az adást követő első munkanapon. A sorsoláskor négy pótnyertes kerül kisorsolásra.

Amennyiben a nyertes nem küldi el az adatait az általa megadott azonosítóra küldött e-mail üzenetre, úgy a TV2 a pótnyertest/pótnyerteseket értesíti. Adatainak az elküldésére az értesítés időpontjától számított 72 órán belül van lehetősége. Ennek értelmében tehát a kisorsolt résztvevő, illetve a kisorsolt azonosító (e-mail cím) jogosultja akkor tekinthető nyertesnek és így jogosultnak a nyereményre, ha a tájékoztatás céljából történő megkeresés eredményes, a résztvevő visszajelzett a megkeresésre.

Ha a Résztvevő megtagadja az adatrögzítés bármely lépését (nem adja meg személyes adatait, vagy a nyeremény eljuttatásához szükséges folyamat bármely lépését), akkor az ilyen „nyertesként” kisorsolt résztvevő a nyeremény kiadása iránti igényét elveszíti, és ilyen igénnyel nem léphet fel. Ebben az esetben a sorsoláskor már kisorsolt pótnyertes/nyertesek válhatnak jogosulttá a nyereményre.


4. A nyeremény átadásának feltétele:

A sikeres kiértesítés alkalmával beazonosított nyertes a személyes adatait az alábbiak szerint köteles megadni:
- név, cím, anyja neve, születési hely és idő, telefonszám
- nyilatkozat az adólevonásokhoz
- A beazonosított nyertes személyesen, vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással erre feljogosított személy útján egyeztethet a nyeremény átvételéről.

A TV2 kijelenti, amennyiben a nyertes kiskorú, a nyeremény átvétele érdekében helyette és nevében a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) 2:12§-ban meghatározottak szerint törvényes képviselője jogosult a szükséges írásbeli jognyilatkozat megtételére, illetve a nyereménytárgy átvételére.


5. A nyereményigény érvényesítése
Ha a nyertes bármely okból visszautasítja a nyereményt – akár azért is, mert a nyeremény olyan, amely számára nem megfelelő vagy alkalmatlan, vagy a nyereménnyel kapcsolatos egyéb feltételeket nem tudja teljesíteni -, akkor a pótnyertesé lesz a nyeremény.

A nyertes a nyereménnyel kapcsolatban a szervezővel, a sugárzó szervezettel, a gyártóval, a nyeremény felajánlóval szemben igényt vagy követelést nem terjeszthet elő csak annyiban, hogy ha a fentiek szerinti valamennyi, a nyeremény átvételéhez jogosító feltételnek megfelelt, akkor a nyeremény számára történő kiadását követelheti. A nyeremény tekintetében nincs a TV2-vel szemben kellékszavatossági jog, jótállás, hacsak a nyereménnyel együtt ilyen jótállási vagy garancia okirat nem kerül átadásra vagy megküldésre.

A nyeremény kézbesítése vagy átadása a sorsolást követően, de legkésőbb 90 napon belül történik. A nyeremény átadására ettől eltérően a nyertessel megállapodott későbbi időpontban is sor kerülhet.


VII. ADATKEZELÉS
A nyertes tudomásul veszi, hogy a nyeremények átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, amelyet a TV2, továbbá a TV2 által meghatározott más médiaszolgáltató a műsorsorozat – akár utólagos – kommunikációval kapcsolatban bemutathat. A TV2 ilyen igénnyel a nyertes felé a nyereményadásáig, illetve nyereményátadásakor élhet. Kép-, hang- és filmfelvétel esetén külön nyilatkozat aláírására kerül sor a rögzítési és felhasználási módok engedélyezéséről.

A nyertes engedélyezi és önként kifejezetten hozzájárul, hogy a tippjáték szervezése és eredményes lebonyolítása céljából a személyes adatait a TV2 az információs és önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (továbbiakban: „Infotv.”) foglaltaknak megfelelően kezelje, tárolja és dolgozza fel.

A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy neve és lakhelye (csak a település) megjelenjen a http://www.TV2.hu oldalon.

A nyertes kijelenti, hogy a jelen játékszabályzatban foglaltakat, a tippjáték feltételeit megismerte, azokat elfogadta, a tippjátékhoz, illetve a nyeremény kiadásához kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa a tippjátékhoz /nyertesként való elismeréshez megadott személyes adatokat a tippjáték lebonyolítása érdekében és nyertesként való elismeréséhez és az ehhez kapcsolódó panaszok, hatósági eljárások miatti szükséges mértékben a TV2 nyilvántartsa, kezelje, tárolja és feldolgozza, 3. személy részére adatfeldolgozás, valamint a nyereményátadás céljából a nyereményfelajánlónak továbbítsa.
A nyertes bármikor tájékoztatást kérhet adatai kezeléséről, és kérheti azok helyesbítését. Abban az esetben, ha a nyertes a nyeremény átadását követően a továbbiakban az adatai kezeléséhez mégsem kíván hozzájárulni, nevének és lakcímének megadásával írásban bármikor korlátozás nélkül és ingyenesen kérheti adatai törlését a nyilvántartásból, valamint kérheti azok zárolását a TV2 székhelyén vagy az alábbi adatvédelmi tájékoztatóban megadott elektronikus címen. A nyertes az Infotv-ben biztosított feltételek fennállása esetén tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen, illetve jogai megsértése esetén, az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat.

Az adatbázis harmadik félnek – a fentiek kivételével és céllal - nem kerül átadásra.
A TV2 adatkezelési szabályzata az alábbi internetes linken érhető el:
http://TV2.hu/adatkezelesi_szabalyzat


VIII. FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA
A hibás vagy a szolgáltatás időtartamán kívül beérkezett szavazatokért a TV2 semmilyen felelősséget nem vállal.

A TV2 nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén.

A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha a nyereményről szóló értesítésre az internetes kapcsolat meghibásodása vagy a levelező program hibája miatt a Nyertes a megadott időn belül nem tud reagálni.


IX. MŰSORVÁLTOZÁS ÉS EGYÉB VÁLTOZTATÁSI JOGOK
A TV2 fenntartja a jogot, hogy a műsorváltozásra, amely értelmében jogosult más napokon és rendszerességgel és akár kevesebb adásszámmal a műsorsorozatot sugározni.

A TV2 fenntartja azt a jogot is, hogy a jelen szabályzat szerinti kiesési rendszeren kívül más kiesési rendszert alkalmazzon, illetve a szervezők fenntartják a jogot a tippjátéki rendszer megváltoztatására.
Minden változtatásról a műsorsorozatban előzetesen értesülhetnek a résztvevők, illetve a nézők. A változtatások esetén a jelen szabályzat átdolgozásra kerül és ugyanazokon a platformokon kerül közlésre és meghirdetésre, mint a jelen szabályzat.

A változtatások a résztvevők szerzett jogait nem érinthetik.


IX. A SZOLGÁLTATÁS TECHNIKAI KIVITELEZÉSE; SZAVATOSSÁG, GARANCIA
A tippjáték önálló számítástechnikai rendszeren fut. A szolgáltatáshoz kapcsolódó tippjáték előírásoknak megfelelő lebonyolítását a mindenkor hatályos törvények és jogszabályok betartásával szavatolja a TV2.
A résztvevő a tippjátéksal kapcsolatban jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszi, elfogadja, és egyben kijelenti, hogy abban saját akaratából, saját felelősségére vesz részt.

A hivatalos Szabályzat hozzáférhető a Szervező címén és valamint a műsor honlapján https://tv2.hu/musoraink/penzt_vagy_eveket

A Szervező fenntartja a Szabályzat módosításának jogát. Az esetleges módosításokat a Honlapon közzéteszi.

Ügyfélszolgálat, információk, elérhetőségek:
A szolgáltatással kapcsolatban a +36-1-336-55-45 -ös telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatánál lehet érdeklődni az adás ideje alatt. A TV2 a beérkező kérdéseket, észrevételeket feldolgozza és az egyes hívókat minden esetben visszahívja, a beérkező észrevételekről, kérdésekről a TV2 ügyfélszolgálata egyedi sorszámmal ellátott listát vezet. A TV2 ügyfélszolgálata a hívó által megadott hívószámon hívja vissza az ügyfeleket.

SZAVAZZ!

Az Appra magyar! sztárjai közül szerinted ki van otthon a leginkább a hazai fejekben?

A
Liptai Claudia
B
Soma
C
Kasza Tibi
D
Fresh Andi
E
Schobert Norbi
F
Szandi
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG