július 6.
Csaba

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
PÉNZT VAGY ÉVEKET!
Sarka Kata és Kulcsár Edina büszkén vállalják a megcsalást: ugyanaz a nő csavarta el exeik fejét
Megdöbbentő dolgokra derült fény Sarka Katáról és Kulcsár Edináról a Pénzt vagy éveket! stúdiójában. Kasza Tibi például sejteni vélte, hogy Katának láb- és orrszőr fétise lehet. És arról is lerántották a leplet, hogy ugyan azzal a nővel csalták meg exeik Katát és Edinát. Idézd fel az elképesztő történeteket!

Egy alkalommal Kulcsár Edina anyjának nézték Sarka Katát. Nevetve emlékezett vissza erre a mókás sztorira az üzletasszony a Pénzt vagy éveket! stúdiójában. Részletek a videóban!

Kifogott a hatos számú vendég Sarka Katáékon. Edina száján pedig kicsúszott egy csípős megjegyzés: ˝Felháborító, hogy a mai fiatalok hogy néznek ki!˝

Érdekes dologra lett figyelmes a Pénzt vagy éveket! házigazdája. Sarka Kata ugyanis valami különös okból kifolyólag majdnem minden vendéget megkért, hogy mutassa meg a fülét, vagy nézzen a plafon felé. De hogy miért is, az kiderül a videóból!

Kiderült, Kulcsár Edina és Sarka Kata hálásak a nőnek, akivel megcsalták őket. Meglepő őszinteséggel, és kifejezetten jókedvűen mesélték el a megdöbbentő sztorit Kasza Tibinek. Elárulták, Katát és a világ második legszebb lányát is ugyanazzal a nővel csalták meg exeik. Részletek a videóban!

Salátát nem eszik, a kajájából másnak nem ad - és ez még nem minden! A videóból kiderül, milyen egy ideális randi Sarka Kata szerint.

Korhatár: 12 év

2018. június 16. 9:30

Címkék: celebszemle   sarka kata   kulcsár edina   pénzt vagy éveketKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG