február 27.
Ákos, Bátor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
PÉNZT VAGY ÉVEKET!
Millókat nyert Csobot Adél kisfiuk születésével
A Pénzt vagy éveket! adásában az énekesnő leendő apósával, Istenes Lászlóval tippelt a milliókért, miközben olyan sztorik is kiderültek róluk, amiket még talán sosem hallottunk. Tudod például, melyikük volt nagyobb rocker?

Kiderült, hogy Adél egy időben fekete szegecses ruhákban járt, és egész nap rockzenét hallgatott. Kasza Tibi nem is hitte el, amit hall!

A páros nem könnyítette meg a műsorvezető dolgát: olyannyira nem, hogy Tibi elgondolkodott azon is, hogy inkább felmond, minthogy befejezze a forgatást. Szerencsére erre nem került sor.

Még a Mokka műsorvezetője is meglepődött azon, hogy leendő menye mennyire kedvesen fogadta a stúdióba érkező fiatal férfit. ˝Pasizol?˝ - kérdezte tőle.

Szerencsére természetesen semmiféle családi konfliktus nem adódott a fenti jelenetből, sőt: Istenes László kiállt Adél mellett: elmondta, hogy ha még egyszer bárki ˝cikizni˝ meri őt, akkor hazamennek a felvételről.

De hogy miért is ért Natan születése milliókat Adéléknak? Azért, mert a kisfiú születésének napjával megegyező sorszámú segítséget választva tökéletesen eltalálták az ismeretlen férfi életkorát. Hogy mennyivel gazdagodtak? A videóból kiderül!

Korhatár: 12 év

2019. április 23. 23:15

Címkék: csobot adél   istenes laci   istenes lászló   celebszemleKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG