szeptember 30.
Jeromos

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
PÉNZT VAGY ÉVEKET!
Jakupcsek Gabriella: ˝Hol vannak a punák?˝
Mókás történeteket elevenített fel Jakupcsek Gabriella és Azurák Csaba a Pénzt vagy éveket! stúdiójában. Kiderült többek között, hogy Azu imádja a szóvicceket, és az is, hogy Jakupcsek Gabi miért nem bírta abbahagyni a nevetést karrierjének egyik legemlékezetesebb bakija után.

Eddig csak kevesen tudták, de Azurák Csaba nagy szóviccmondó hírében áll. A műsorvezető most megcsillogtatta tudását a Pénzt vagy éveket! stúdiójában. A várt hatás nem maradt el, Kasza Tibiék nagyokat nevettek a hallottakon.

Csaba elárulta félt, hogy Jakupcsek Gabriella - aki nagyon nem szeret veszíteni - egy rossz válasz után nem kíméli majd. Gabi gyerekként rengeteg időt töltött a lóversenypályán, éppen ezért is ilyen erős benne a versenyszellem.

Kasza Tibi emlékezetes bakijáról faggatta Jakupcsek Gabriellát. A műsorvezető nevetve idézte fel a vicces szituációt.

Azurák Csaba számára nem ismeretlen a hamvasítás. A műsorvezető 35 éves korától őszül, ami Kasza Tibi szerint is nagyon jól áll neki. Azurák Csaba elárulta, őszes haját rendszeresen hamvasítja, amire Tibi csak annyit reagált: ˝de gáz˝...

Jakupcsek Gabinak és Azurák Csabának már csak egyetlen ember életkorát kellett eltalálniuk, hogy nyereménnyel távozhassanak a Pénzt vagy éveket! stúdiójából. Cinthia szemei nem csak őket, hanem Kasza Tibit is megdöbbentették.

Pénzt vagy éveket! minden hétköznap 20.00-kor a TV2-n!

Korhatár: 12 év

2018. június 12. 11:00

Címkék: pénzt vagy éveket   celebszemle   jakupcsek gabriella   azurák csaba

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG