január 23.
Zelma, Rajmund

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
PÉNZT VAGY ÉVEKET!
Tedd magad próbára a Pénzt vagy éveket! kvízzel!
Hétfőtől hétköznap esténként egy vadonatúj vetélkedő házigazdájaként tér vissza a TV2 képernyőjére Kasza Tibor. A Pénzt vagy éveket!-ben a 10 millió forintos nyereményért minden adásban egy-egy sztárpáros játszik, akiknek semmi más feladatuk nincs, mint kitalálni az eléjük állított civil játékosok életkorát. Feladatuk elsőre egyszerűnek tűnik, de garantáltan nem lesz az. Te képes lennél megmondani bárki korát ránézésre? Teszteld magad legújabb kvízünkben, ahol ismert emberek korát tippelheted meg! 

Kattints a képre, és indulhat a játék!

Ne feledd, Pénzt vagy éveket! Kasza Tibivel minden hétköznap 19.10-kor a TV2-n! A műsorban feltűnik többek között Istenes László és Csobot Adél, Pápai Joci és Curtis, Azurák Csaba és Jakupcsek Gabriella, Németh Kristóf és Csonka András és még sokan mások! Indítsd a videót, és nézd meg mivel várunk!

Játssz együtt a sztárokkal és Kasza Tibivel a TV2 vadonatúj vetélkedőjében! Töltsd le az ingyenes TV2 Live applikációt mobiláruházadból, és tippelj a műsorral párhuzamosan: hány éves az, aki a sztárokkal szemben áll!

Ha velünk tartasz, értékes nyeremények várnak!

csempe.15.1500801364.jpg

Korhatár: 12 év

2017. július 23. 18:02

Címkék: kasza tibi   cinthya dictator   mádai vivien   baranyi lászló   pénzt vagy éveket   patai anna   galambos lajcsi   dér heni   kucsera gábor   nagy feró   miskovits marci   jabin peti

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG