november 25.
Katalin

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

Paula és Paulina: hétköznap délutánonként 14.45-kor a TV2-n!
Paulina szegénységben él Cancunban. Paula Bracho viszont Cancunba menekül gazdag családja elől, hogy szórakozhasson. Nem tudnak egymásról, míg egy este Paula megpillantja Paulinát. Az epizódokért görgess lejjebb!

CÍMKÉK:
sorozat   paula és paulina  
Műsoraink / PAULA ÉS PAULINA

Paula és Paulina - 63. rész
Serrano ügyvéd felkeresi Paulinát, aki nem fogadja el a segítségét. Gema elmondja Carlos Danielnek, hogy Paulinának volt egy bűntársa, aki most a védelmét fizeti. Osvaldo Lourdestől kér pénzt az ügyvédre. Estefania, aki meglátogatja Paulát, nem tudja kifizetni a klinikát. 
Paula és Paulina - 62. rész
Paulinát átszállítják a női börtönbe, ahol találkozik Zenobiával. Osvaldo közli a feleségével, hogy megvédi Paulinát. Carlitos otthon azonnal az anyja után érdeklődik, ezzel kínos helyzetbe hoz mindenkit. Gema találkozik régi udvarlójával, Serrano ügyvéddel, akit Osvaldo felkért, hogy képviselje Paulinát. 
Paula és Paulina - 61. rész
Paulinát a fogdában felkeresi az ügyvédje, akit megdöbbent a lány viselkedése. Gema és Willy ünnepel, Estefaniát azonban rossz érzés gyötri. Az újságokból mindenki értesül a történtekről, Carlos Daniel úgy dönt, hazaviszi Carlitost. Rodrigo kitiltja Willyt a gyárból, és közli, hogy ne számítsanak pénzre. 

Paula és Paulina - 60. rész
Carlos Daniel arra gyanakszik, hogy Paula ismét csak színlel. Csúnya vitába keveredik Gemával, akinek bevallja, hogy szereti Paulinát. Estefania elbizonytalanodik Paulina megítélésében, de Willy alig várja, hogy Paulina börtönbe kerüljön. Amador nyomozó letartóztatja Paulinát, de megdöbbenti a család viselkedése. 
Paula és Paulina - 59. rész
Sem Piedad nagymama, sem Carlos Daniel nem tudja lebeszélni Paulinát, aki fel akarja adni magát. Amikor tudomást szerez Estefania balesetéről, magát okolja. Willy is feljelenti Paulinát. Piedad nagymama rábeszéli Paulinát, hogy menjen be a klinikára Estefaniához. Estefaniának vérátömlesztésre van szüksége, s Paulina az, aki segít rajta. Willy dühöng, és elmondja, hogy feljelentette a lányt. Carlos Daniel meglátogatja Paulát a klinikán. 
Paula és Paulina - hétköznap 14.45
Ajánló - Paula és Paulina: hétköznap délutánonként 14.45-kor a TV2-n! 
Paula és Paulina - hétköznap 14.45
Ajánló -  Paula és Paulina: hétköznap délutánonként 14.45-kor a TV2-n!
Paula és Paulina - hétköznap 14.45
Ajánló -  Paula és Paulina: hétköznap délutánonként 14.45-kor a TV2-n!

SZAVAZZ!

Az Appra magyar! sztárjai közül szerinted ki van otthon a leginkább a hazai fejekben?

A
Liptai Claudia
B
Soma
C
Kasza Tibi
D
Fresh Andi
E
Schobert Norbi
F
Szandi
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG