szeptember 23.
Tekla, Líviusz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
OLIMPIÁSZ
Less be az ˝OlimpiÁSZ - A sport mindenkié!˝ új életmód magazin kulisszái mögé!
Július 3-án vasárnap délelőtt új tematikus műsor indul a TV2-n, melynek központi témái a riói olimpia évében a tömegsport népszerűsítése, és érdekességek, kulisszatitkok, információk, és ötletek bemutatása a legnagyobb példaképektől mindazoknak, akik sportolnak és azoknak, akik szeretnének. Nyerj betekintést a műsor kulisszái mögé!

A műsor házigazdái Kandász Andrea, aki számára fontos az Olimpia szurkolóként, és amatőr sportolóként is egyaránt, valamint a szintén sportoló és szakriporterként is tevékenykedő Szebeni István. 

A műsorvezetők igazi legendákkal elevenítik fel az emlékezetes pillanatokat, és tudnak meg érdekes információkat a kultikus sportolókról, mint például, hogy Kovács Ági miért hagyta abba majdnem az úszást kislány korában... Továbbá, hogy Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó miért ˝váltott sportágat˝, ugyanis a medence helyett kenuba ugrott, amivel élete egyik legnagyobb álma teljesült…

Borkai Zsolt olimpiai bajnok tornász, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke válaszolt a műsorvezetők kérdéseire, valamint az OlimpiÁSZ stábja a magyar birkózó csapat olimpiai felkészülésén is járt, ahol az aranyesélyes Lőrincz testvérek egyedi felkészülésébe nyerhetnek betekintést a nézők. 

A műsorból kiderül, hogy kinek a zenéjét szereti a bájos Kapás Bogi, aranyesélyes úszónő, és, hogy miért bújik öltönybe Gyurta Dani... 

Premier: Deníz által írt olimpiai himnusz az OlimpiÁSZ –ban!  Sláger gyanús..

Kattints a képre, és nézd meg a galériát!

Korhatár: 12 év

2016. július 1. 15:04

Címkék: olimpia   kandász andrea   szebeni istván   kovács ági   deniz   riói olimpia
SZAVAZZ!

Szerinted miben rejlik a MasterChef VIP versenyzőinek sikere?

A
a tökéletes ízekben
B
a látványos tálalásban
C
az egyéni stílusban
D
mindennek egyszerre kell megfelelni
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG