február 22.
Gerzson

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

2020. február 22.
Nyomd a gombot, tesó! - 2019.12.20KIEMELT

Már az első körben kiestek a Nyomd a gombot, tesó! játékosai a műsorból, ugyanis Józsi nem nyomta meg időben a gombot. Ez nem is csoda, hiszen a játékos csupán csak komfortosan...
Majka nagyon nagyon megörült játékosainak, ugyanis két dekoratív hölgy érkezett a stúdióba, akik még a műkörmök rejtelmeibe is bevezették a műsorvezetőt.
Eszter és Mónika számára egy igencsak kecsegtető ajánlattal állt elő Majka. Vajon a játékosok hogyan döntenek majd?
Egy párszor eltévedt a Nyomd a gombot, tesó! játékosa az arénában, több alkalommal is össze-vissza ment, mint aki éppen azt sem tudja, hol is van pontosan. Dani később...


TOVÁBBI TARTALMAK

Több millió forintot gyűjtöttek össze a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában

Igazi profi játékstílussal haladtak végig a játékosok a kvíztoronyban és az arénában, így sikerült rengeteg pénzt összegyűjteniük. Ennek következtében Majka egy kecsegtető ajánlatot kínált fel a játékosoknak, a kérdés már csak az, hogy elfogadják-e...

Nyomd a gombot, tesó! - 22. adás

Fergeteges sztorik és izgalmas pillanatok várnak mindenkire a Nyomd a gombot, tesó! mai adásában is. Tarts velünk, és tudd meg, kinek sikerült nyereménnyel távoznia a műsorból!

Mindent megtesz szerelme boldogságáért a Nyomd a gombot, tesó! játékosa

A Nyomd a gombot, tesó! játékosa nagyon fél a halaktól, szerelme pedig mindent megtesz azért, hogy egy fürdőzés során nehogy összetalálkozzon eggyel.

Első randevújukon mentette meg szerelme életét a Nyomd a gombot, tesó! játékosa

Már az első találkozás alkalmával megmentette párja életét a Nyomd a gombot, tesó! játékosa. A páros édes nosztalgiával emlékezett vissza a nagy napra, és mesélte el Majkának a szép pillanatokat.

Majka olyat tett a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában, amit még soha

Majka a tegnapi adásban igencsak jól érezte magát a játék alatt, és szokatlan dolgot tett a kamerák előtt.

Majka mindenkit meglepett a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában

Adás előtt: Majka egy igazán különös dolgot árult el játékosainak a Nyomd a gombot, tesó! forgatása során. A furcsa félelem bizony nem mindennapi, bizonyosan nem sok ember tart ettől a dologtól...

Majka lebukott: Csak akkor tudott elaludni, ha ezt csinálta...

Adás előtt: Majka ismét egy apró kis titkot osztott meg életéből a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában. A műsorvezető elárulta, hogy régen csak akkor tudott elaludni, ha megcsinált egy bizonyos tevékenységet, amelyet ő csak "csücsközésnek" hív. Hogy pontosan ez mit is jelent, az a videóból kiderül!

Nyomd a gombot, tesó! - kedd 21.35

Kapcsolj ma is 21.35-kor a TV2-re és tudd meg, ki távozik nyereménnyel Majkától!« előző oldal | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | következő oldal »
KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG