december 10.
Judit

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

2019. december 10.
Nyomd a gombot, tesó! - 21. adásKIEMELT

Adás előtt: Majka ismét egy apró kis titkot osztott meg életéből a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában. A műsorvezető elárulta, hogy régen csak akkor tudott elaludni, ha...
Adás előtt: Majka egy igazán különös dolgot árult el játékosainak a Nyomd a gombot, tesó! forgatása során. A furcsa félelem bizony nem mindennapi, bizonyosan nem sok ember tart...
Kapcsolj ma is 21.35-kor a TV2-re és tudd meg, ki távozik nyereménnyel Majkától!
Majka a tegnapi adásban igencsak jól érezte magát a játék alatt, és szokatlan dolgot tett a kamerák előtt.

TOVÁBBI TARTALMAK

Majka mindent beleadott: Idegen nyelven vezette le a játék egy részét

Majka most már nem csak magyar nyelven, hanem idegen nyelven is elmondta a játék egyes feladatait és fontosabb tárgyait. Profin csinálta, nem igaz?

Akár otthon is születhetett volna a Nyomd a gombot, tesó! párosának második gyermeke

Nem semmi történetet meséltek el Majkának a Nyomd a gombot, tesó! játékosai. A páros második gyermeke szinte "orvos nélkül" született. De hogy mi ennek a története, az a videóból kiderül!

Majka nyelvórát vett a Nyomd a gombot, tesó! játékosától

Majka megkérte játékosát, hogy mondja el neki, mi is a műsor címe idegen nyelven. A műsorvezető bőszen tanulgatta a különféle szavakat és kifejezéseket, egészen ügyesen elismételve őket.

Teljesen lenyűgözte Majkát a Nyomd a gombot, tesó! csinos játékosa

Hong-Kong városából származik Majka játékosa, a műsorvezető pedig nem csak a hölgy korán lepődött meg, hanem nyelvleckéket is vett tőle!

Nehéz választások elé kerültek a Nyomd a gombot, tesó! játékosai

A fordulatos játék során nem volt könnyű dolga Istvánnak és Timinek, a kvízkérdések során több alkalommal is nehéz választás elé kerültek. Vajon kitart a szerencséjük a játék végéig?

Majka alig hitte el játékosa életkorát: Azt gondoltam alig vagy 18!

Adás előtt: Majka játékosa Hong-Kongból érkezett, a műsorvezető azonban nem csak azon döbbent le, hogy milyen messziről érkezett a játékos, hanem életkorán is.

Majkának új kifejezést tanítottak játékosai: Te tudod mi az a tacsló?

Adás előtt: A Nyomd a gombot, tesó! játékosa nagyon szeretett volna magának egy lovat, azonban végül nem teljesült a kívánsága, mivel kutyát kapott helyette. Hogy mit hozott ki ebből a helyzetből a játékos, az a videóból kiderül!

Nyomd a gombot, tesó! - kedd 21.35

Fergeteges hangulat uralkodik most is a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában. A jó hangulat garantált, azonban a milliók nem, így mindent bele kell majd adniuk a játékosoknak, hogy pénznyereménnyel távozzanak a műsorból.« előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | következő oldal »
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG