november 28.
Stefánia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

KIEMELT

Már az első körben kiestek a Nyomd a gombot, tesó! játékosai a műsorból, ugyanis Józsi nem nyomta meg időben a gombot. Ez nem is csoda, hiszen a játékos csupán csak komfortosan...
Majka nagyon nagyon megörült játékosainak, ugyanis két dekoratív hölgy érkezett a stúdióba, akik még a műkörmök rejtelmeibe is bevezették a műsorvezetőt.
Eszter és Mónika számára egy igencsak kecsegtető ajánlattal állt elő Majka. Vajon a játékosok hogyan döntenek majd?
Egy párszor eltévedt a Nyomd a gombot, tesó! játékosa az arénában, több alkalommal is össze-vissza ment, mint aki éppen azt sem tudja, hol is van pontosan. Dani később...


TOVÁBBI TARTALMAK

A Nyomd a gombot, tesó! játékosai igencsak sajátos módon kezdik a reggelt...

Papi elárulta, hogy azért is becézik így, mivel nagyon szeret komótosan, nyugalomban élni fiatal kora ellenére. Ebben szerencsére szerelme is támogatja, aki bizony könnyen tud alkalmazkodni Papi néhány furcsa szokásához.

Majka teljesen kiborult a Nyomd a gombot, tesó! játékosainak taktikáján

Majka szerint egy icipicit túlbiztosították magukat Papi és Mumu, a páros azonban nem értett egyet a műsorvezetővel, véleményük szerint jobb biztosra menni, mint kockáztatni.

Mindent szétszórt az arénában a Nyomd a gombot, tesó! játékosa

Bizony nincs könnyű dolguk a játékosoknak, amikor először lekerülnek az arénába, hiszen egy teljesen új helyzetben találják magukat, ráadásul időre is kell pénzt gyűjteniük. Bencével is megesett, hogy első alkalommal kicsikét izgult, és ennek következtében nagyobb kupit csinált lent, mint kellett volna...

Majka elárulta, hogy mi okozza a legtöbb játékos vesztét a műsorában

Majka minden egyes alkalommal egy-két jótanácsot és észrevételt is megoszt nézőivel a műsorban, melynek során elmondja, hogy vajon mi lehetett a hiba éppen búcsúzó és kiesett játékosainál.

Majka teljesen odáig volt humoros játékosait figyelve

Igazán jó hangulat uralkodott a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában, Papi és Mumu ugyanis fergeteges történeteikkel folyamatosan megnevettették a nézőket. Tarts velünk, és idézd fel a szenzációs pillanatokat!

Árulkodó felvételek: Majka kiborult a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában

"Ez milyen magyarázat, de most komolyan?" - tette fel a kérdést Majka játékosainak.

Szokatlan egyezséget kötött a Nyomd a gombot, tesó! párosa

Adás előtt: Különleges háziállatot tartanak otthon a Nyomd a gombot, tesó! játékosai. A páros elmesélte, hogy amikor összeköltöztek, akkor megegyeztek abban, hogy egy pók lakhat velük a lakásban. De hogy mik a pókkal való együttlakás feltételei, arról a videóban mesélnek a játékosok.

Majka egyszerűen nem értette a Nyomd a gombot, tesó! párosának különös beceneveit

Adás előtt: Papi szerelmét Mumunak becézi, a különleges név hallatán azonban teljesen ledöbbent Majka, ugyanis nem értette, mi az összefüggés a dínók és Mumu neve között.« előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | következő oldal »
KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG