december 6.
Miklós

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

2019. december 6.
Nyomd a gombot, tesó! - 19. adásKIEMELT

Adás előtt: Óriási hangulatot teremtett a stúdióban Mónika és Eszter, ugyanis a két lány egyszerűen énekelni kezdett amikor meghallották Majka kérdését. Ti emlékeztek a dalra?
Adás előtt: "Van zsákomban minden jó, kb. ötven millió!" - kezdte meg ezzel a mondattal a mai adást a Mikulás sapkát és nagy pocakot viselő Majka. Vajon ténylegesen...
Tarts velünk a holnapi adásban is! 
Egy kicsit elkalandozott az eredeti témától Laci és Majka, akik egy kérdés kapcsán vették elő a piszkos fantáziájukat... Ha szeretnéd megismerni Majka intim "titkait",...

TOVÁBBI TARTALMAK

Teljesen lenyűgözte Majkát a Nyomd a gombot, tesó! csinos játékosa

Hong-Kong városából származik Majka játékosa, a műsorvezető pedig nem csak a hölgy korán lepődött meg, hanem nyelvleckéket is vett tőle!

Nehéz választások elé kerültek a Nyomd a gombot, tesó! játékosai

A fordulatos játék során nem volt könnyű dolga Istvánnak és Timinek, a kvízkérdések során több alkalommal is nehéz választás elé kerültek. Vajon kitart a szerencséjük a játék végéig?

Nem sokon múlott a Nyomd a gombot, tesó! játékosainak sikere

Bea és Yu bár mindent beleadott, de végül nem sikerült pénzzel hazatérniük a játékból, pár másodpercen múlt csupán a továbbjutásuk. Vajon Istvánnak és Timinek nagyobb szerencséje lesz?

Majka alig hitte el játékosa életkorát: Azt gondoltam alig vagy 18!

Adás előtt: Majka játékosa Hong-Kongból érkezett, a műsorvezető azonban nem csak azon döbbent le, hogy milyen messziről érkezett a játékos, hanem életkorán is.

Majkának új kifejezést tanítottak játékosai: Te tudod mi az a tacsló?

Adás előtt: A Nyomd a gombot, tesó! játékosa nagyon szeretett volna magának egy lovat, azonban végül nem teljesült a kívánsága, mivel kutyát kapott helyette. Hogy mit hozott ki ebből a helyzetből a játékos, az a videóból kiderül!

Nyomd a gombot, tesó! - kedd 21.35

Fergeteges hangulat uralkodik most is a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában. A jó hangulat garantált, azonban a milliók nem, így mindent bele kell majd adniuk a játékosoknak, hogy pénznyereménnyel távozzanak a műsorból.

Nehéz pillanatokat éltek át a Nyomd a gombot, tesó! játékosai

A kvízkérdések megválaszolása során sokszor nehéz helyzetbe kerültek a játékosok, ugyanis előfordult, hogy nem voltak biztosak a helyes válaszban. Vajon sikerül végül szerencsével végigjutniuk a kérdéseken?

Majkát teljesen lenyűgözték a játékosok: ˝Gyönyörű játék volt!˝

Sára és Öcsi ügyesen és tudatosan haladt végig a Nyomd a gombot, tesó! játékán, még Majkát is lenyűgözte a játékosok teljesítménye. « előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | következő oldal »
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG