november 22.
Cecília

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

2019. november 22.
Nyomd a gombot, tesó! - 9. adásKIEMELT

Mint már sokszor láthattuk a játékosok egy lifttel zuhannak le az arénába, és az első pillanatokban bizony mindenki fél egy kicsit. Most Majkán volt a sor, hogy ˝megnyugtassa˝...
A műsor kezdetekor Majka a nagymamával kezdte meg a mai fergeteges adást. Eddig csak a játékosokat láthattuk "lezuhanni" a toronyból, most azonban Majka is bevállalta a...
Bár 50 millió forint vár a játékosokra a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában, sajnos nem minden párosnak sikerült pénzösszeggel távoznia a játékból, sőt, voltak olyan...
Rencsi nem nyomta meg időben a gombot, így kiestek a játékból. Játékostársa bíztató szavakkal próbálta nyugtatgatni a lányt, és kifejtette, nincs semmi baj, majd javítanak a...

TOVÁBBI TARTALMAK

Majka hasznos jótanácsokkal látta el Mónikát: ˝Ne ess el, csinálj pénzt˝

Mónikának és Gábornak akadt már egyszer-kétszer problémája az arénában, így Majka több alkalommal is jótanácsokkal látta el a párost, mielőtt elindultak volna a varázslatos "Wonderland"-be pénzt gyűjteni.

Őrjöngött a nézőtér: Hatalmas pénzösszeggel távoztak a játékosok

A Nyomd a gombot, tesó! szerdai adásában igazi sikertörténetnek lehettünk szemtanúi, ugyanis 12 millió 660 ezer forinttal távothattak a játékosok. Nem kérdés, nagy lazgi lesz ebből! 

Gábor és Mónika viccesen összeszólalkozott: Ne engedd fel ide, Majka!

Gábor és Mónika csipkelődött egy picit egymással miután egy kicsikét korábban fejezte be a pénzgyűjtést az arénában. ˝Megbeszéltük, hogy háromnál többet nem bír..." - jegyezte meg Gábor Majkának viccesen.

Majka teljes sokkot kapott a Nyomd a gombot, tesó! forgatásán

A műsorvezető sokszor nem is tudja hogyan reagálja le pontosan a parádés helyzeteket és történeteket.

Kellemetlen ˝rajzszöges˝ élményét mesélte el a Nyomd a gombot, tesó játékosa

Adás előtt: Gábor autójában a kárpit rajszögekkel van felrögzítve, Balatonról hazafele menet azonban amikor lerobbantak, Mónika véletlenül beleült egybe, ezzel pedig nagy kérdés elé állította Gábort.

Majka "sugar daddy"-nek nézte a Nyomd a gombot, tesó! játékosát

Adás előtt: Majka amikor megismerte az újabb játékosokat, megpróbált rájönni arra, hogy vajon milyen kapcsolat lehet a két előtte álló ember között. Te egy gazdag ember vagy, és ő a fiatal feleséged? - tette fel a szemtelen kérdést a műsorvezető.

Nyomd a gombot, tesó! - szerda 20.35

Újfent azért küzdenek a játékosok a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában, hogy megszerezzék az 50 milliós pénznyereményt. A győzelemhez vezető út azonban óriási poénokkal és fantasztikus pillanatokkal van kikövezve a stúdióban!

Melindából igazi vadmacska lett a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában

Melinda eleinte teljes hitetlenkedéssel fogadta, hogy nem sikerült időben megnyomnia a gombot, így sajnos pirosra váltott az egész stúdió, ezzel jelezve, hogy játékostársával kiestek a játékból. Melinda megdöbbenésében a helyzetet egy nyávogással konstatálta.« előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | következő oldal »
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG