december 12.
Gabriella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

2019. december 12.
Nyomd a gombot, tesó! - 23. adásKIEMELT

A Nyomd a gombot, tesó! gyönyörű hosszú hajú játékosa elárulta, hogy egy alkalommal hajmosás után beakadt a haja a csillárba. Hogy végül hogyan sikerült kimásznia...
Hát sokba vannak a csajok... Az a gomb nem volt olcsó... - értékelte a helyzetet Majka, miután a játékosok kicsikét "szétszedték" a Nyomd a gombot, tesó! stúdióját.
A Nyomd a gombot, tesó! gyönyörű hosszú hajú játékosa elárulta, hogy egy alkalommal hajmosás után beakadt a haja a csillárba. Hogy végül hogyan sikerült kimásznia...
A lányok öt zsetont vesztettek el már a játék elején a kvíztoronyban, ez pedig komoly probléma lehet számukra a játék további részében. Vajon a nehéz kezdés után sikerül...

TOVÁBBI TARTALMAK

Majka lebukott: Csak akkor tudott elaludni, ha ezt csinálta...

Adás előtt: Majka ismét egy apró kis titkot osztott meg életéből a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában. A műsorvezető elárulta, hogy régen csak akkor tudott elaludni, ha megcsinált egy bizonyos tevékenységet, amelyet ő csak "csücsközésnek" hív. Hogy pontosan ez mit is jelent, az a videóból kiderül!

Nyomd a gombot, tesó! - kedd 21.35

Kapcsolj ma is 21.35-kor a TV2-re és tudd meg, ki távozik nyereménnyel Majkától!

Majka lebukott a stúdióban: Egy profi táncos veszett el benne

Majka egy vagány táncot adott elő a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában játékosával, a hangulat így már a játék kezdetén a tetőfokára hágott. Vajon folytatódik az öröm és a boldogság a stúdióban, vagy végül csalódottan kell majd távozniuk?

Óriási "csata" folyt a játékosok és a zsetonok között a Nyomd a gombot, tesó!-ban

A kvíztoronyban nem mindig volt könnyű dolga Majka játékosainak, a zsetonok elosztása sokszor komoly fejtörést okozott. Vajon tudásuk és szerencséjük kombinációja elegendő lesz ahhoz, hogy milliókkal távozzanak a műsorból?

Feladták a leckét Majkának: Ez a kihívás még rajta is kifogott

Majkának számtalan trükköt tanított játékosa a Nyomd a gombot, tesó! mai adásában. Figyelem, a trükk bizony nem egyszerű, de Majka kitartóan próbálkozott kivitelezésével.

Hoppá: Látványos tánclépéseket tanult Majka játékosától

A Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában Majkát afro hip-hop táncra tanította játékosa, ami nagyon megtetszett a műsorvezetőnek. Ha te is kíváncsi vagy, hogy ropja Majka, akkor kattints a videóra!

Ismét berobbant a Nyomd a gombot, tesó! stúdiója

Majkához egy testvérpár érkezett játszani, akik mindent beleadtak abba, hogy több millió forinttal távozzanak a Nyomd a gombot, tesó! műsorából.

Fantasztikus új trükköt tanított Majkának a Nyomd a gombot, tesó! játékosa

Adás előtt: Különös tevékenységgel szórakoztatja magát utazás közben Norbi. Majkának azonban nagyon megtetszett a hang, amit a fiú szájával adott ki, és mindenképpen meg szerette volna tanulni a különös hang képzését.« előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | következő oldal »
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG