december 15.
Valér

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

2019. december 15.
Nyomd a gombot, tesó! - 25. részKIEMELT

Bence elárulta, hogy kapcsolatuk elején még nem volt teljesen őszinte szerelmével, ennek következtében pedig egy igencsak kellemetlen szituációba sodorta magát, amely majdnem a...
Bizony nincs könnyű dolguk a játékosoknak, amikor először lekerülnek az arénába, hiszen egy teljesen új helyzetben találják magukat, ráadásul időre is kell pénzt...
Majka szerint egy icipicit túlbiztosították magukat Papi és Mumu, a páros azonban nem értett egyet a műsorvezetővel, véleményük szerint jobb biztosra menni, mint kockáztatni.
Papi és Mumu elárulta Majkának, hogy már kapcsolatuk elején lefektették egymásnak a szabályokat. Elárulták, hogy mindent tüzetesen átbeszéltek egymással, hogy ki mit tehet és...

TOVÁBBI TARTALMAK

Majka mindent beleadott: Idegen nyelven vezette le a játék egy részét

Majka most már nem csak magyar nyelven, hanem idegen nyelven is elmondta a játék egyes feladatait és fontosabb tárgyait. Profin csinálta, nem igaz?

Akár otthon is születhetett volna a Nyomd a gombot, tesó! párosának második gyermeke

Nem semmi történetet meséltek el Majkának a Nyomd a gombot, tesó! játékosai. A páros második gyermeke szinte "orvos nélkül" született. De hogy mi ennek a története, az a videóból kiderül!

Majka nyelvórát vett a Nyomd a gombot, tesó! játékosától

Majka megkérte játékosát, hogy mondja el neki, mi is a műsor címe idegen nyelven. A műsorvezető bőszen tanulgatta a különféle szavakat és kifejezéseket, egészen ügyesen elismételve őket.

Teljesen lenyűgözte Majkát a Nyomd a gombot, tesó! csinos játékosa

Hong-Kong városából származik Majka játékosa, a műsorvezető pedig nem csak a hölgy korán lepődött meg, hanem nyelvleckéket is vett tőle!

Majka alig hitte el játékosa életkorát: Azt gondoltam alig vagy 18!

Adás előtt: Majka játékosa Hong-Kongból érkezett, a műsorvezető azonban nem csak azon döbbent le, hogy milyen messziről érkezett a játékos, hanem életkorán is.

Majkának új kifejezést tanítottak játékosai: Te tudod mi az a tacsló?

Adás előtt: A Nyomd a gombot, tesó! játékosa nagyon szeretett volna magának egy lovat, azonban végül nem teljesült a kívánsága, mivel kutyát kapott helyette. Hogy mit hozott ki ebből a helyzetből a játékos, az a videóból kiderül!

Nyomd a gombot, tesó! - kedd 21.35

Fergeteges hangulat uralkodik most is a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában. A jó hangulat garantált, azonban a milliók nem, így mindent bele kell majd adniuk a játékosoknak, hogy pénznyereménnyel távozzanak a műsorból.

Teljesen bepánikolt a Nyomd a gombot, tesó! játékosa, távozniuk kellett

Gergő teljesen megzavarodott az arénában, és sajnos nem nyomta meg időben a gombot, így búcsúzniuk kellett a játéktól.« előző oldal | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | következő oldal »
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG