április 6.
Vilmos, Bíborka

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

2020. április 6.
Nyomd a gombot, tesó! - 2019.12.20KIEMELT

Már az első körben kiestek a Nyomd a gombot, tesó! játékosai a műsorból, ugyanis Józsi nem nyomta meg időben a gombot. Ez nem is csoda, hiszen a játékos csupán csak komfortosan...
Majka nagyon nagyon megörült játékosainak, ugyanis két dekoratív hölgy érkezett a stúdióba, akik még a műkörmök rejtelmeibe is bevezették a műsorvezetőt.
Eszter és Mónika számára egy igencsak kecsegtető ajánlattal állt elő Majka. Vajon a játékosok hogyan döntenek majd?
Egy párszor eltévedt a Nyomd a gombot, tesó! játékosa az arénában, több alkalommal is össze-vissza ment, mint aki éppen azt sem tudja, hol is van pontosan. Dani később...


TOVÁBBI TARTALMAK

Óriási "csata" folyt a játékosok és a zsetonok között a Nyomd a gombot, tesó!-ban

A kvíztoronyban nem mindig volt könnyű dolga Majka játékosainak, a zsetonok elosztása sokszor komoly fejtörést okozott. Vajon tudásuk és szerencséjük kombinációja elegendő lesz ahhoz, hogy milliókkal távozzanak a műsorból?

Feladták a leckét Majkának: Ez a kihívás még rajta is kifogott

Majkának számtalan trükköt tanított játékosa a Nyomd a gombot, tesó! mai adásában. Figyelem, a trükk bizony nem egyszerű, de Majka kitartóan próbálkozott kivitelezésével.

Hoppá: Látványos tánclépéseket tanult Majka játékosától

A Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában Majkát afro hip-hop táncra tanította játékosa, ami nagyon megtetszett a műsorvezetőnek. Ha te is kíváncsi vagy, hogy ropja Majka, akkor kattints a videóra!

Fantasztikus új trükköt tanított Majkának a Nyomd a gombot, tesó! játékosa

Adás előtt: Különös tevékenységgel szórakoztatja magát utazás közben Norbi. Majkának azonban nagyon megtetszett a hang, amit a fiú szájával adott ki, és mindenképpen meg szerette volna tanulni a különös hang képzését.

Majka nem kertelt: Szívesen közelebb kerülne játékosaihoz

Adás előtt: Majka nagyon megörült csinos, fiatal játékosainak, pláne akkor, amikor megtudta, hogy az egyik lány szakácsként a másik pedig fodrászként dolgozik. A műsorvezető megjegyezte, hogy valahogyan a család közelébe kell kerülnie, és akkor rengeteg szuper szolgáltatás lesz számára ingyen.

Online maraton: Nézd vissza a Nyomd a gombot, tesó! utolsó öt adását

Ha egy szuper programot keresel magadnak hétvégére, akkor mi már tudjuk mit válassz! Tarts velünk, és nézd vissza a Nyomd a gombot, tesó! e heti adásait!

Idézd fel a Nyomd a gombot, tesó! e heti legjobb pillanatait

Bizony nem kevés fantasztikus sztorinak és fergeteges poénnak lehettünk fültanúja a Nyomd a gombot, tesó! e heti adásaiban! Ragadj meg egy popcornt, és tarts velünk visszatekintőnkben!

Nyomd a gombot, tesó! - hetfő 21.35

Hétfőn sem lesz hiány izgalmakban a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában. Tarts velünk, és szurkolj a játékosoknak!« előző oldal | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | következő oldal »
KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG