január 26.
Vanda, Paula

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
NYOMD A GOMBOT TESÓ!
Megdöbbentő, észveszejtő pillanatok: Íme a Nyomd a gombot, tesó! legjobb pillanatai
A Nyomd a gombot tesó! e heti adásaiban is voltak olyan elképesztő pillanatok, amelyeket érdemes felidézni! Ragadj meg egy popcornt, és nézd vissza azokat az eseményeket, amelyeket semmiképpen sem érdemes elfelejteni! 

Egy csajos beszélgetés alkalmával igencsak különös eset történt a Nyomd a gombot, tesó! játékosaival, amelynek részese volt egy patkány is...

A Nyomd a gombot, tesó! játékosával egy igen izgalmas esemény történt meg az egyik ismerősének a születésnapján, ahol túlságosan jól érezte magát.

Majkánál bizony van olyan eset az arénában, amikor a játékosok a játék hevében valamit eltörnek a sietségben. Így történt ez most is, Majka pedig viccesen meg is jegyezte, hogy bizony ez akkor le lesz vonva a játékosok nyereményéből, ha nyernek.

"Van zsákomban minden jó, kb. ötven millió!" - kezdte meg ezzel a mondattal a mai adást a Mikulás sapkát és nagy pocakot viselő Majka. Vajon ténylegesen "ajándékosztás" lesz a stúdióban, vagy végül üresen marad a játékosok "csizmája"?

Majka játékosa Hong-Kongból érkezett, a műsorvezető azonban nem csak azon döbbent le, hogy milyen messziről érkezett a játékos, hanem életkorán is.

2019. december 22. 16:39

Címkék: nyomd a gombot tesó   majka

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG