február 29.

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
NYOMD A GOMBOT TESÓ!
A Nyomd a gombot, tesó! olyat mutat a nézőknek, amelyet gameshow korábban még soha
A tájékozottság, az ügyesség, a gyorsaság, az időérzék, a stratégiai gondolkodás és a szerencse mind-mind számít a TV2 legújabb – hazai fejlesztésű – gameshowjában, amelyben egy gyorsan zuhanó lift is fontos szerepet kap.

A Nyomd a gombot, tesó! két szinten zajlik: míg a kvíztoronyban 7 kérdésre kell helyesen válaszolniuk a játékospároknak és minél több értékzsetont megtartaniuk, addig az arénában a gombokkal keltik életre, majd gyűjtik össze a legkülönbözőbb tárgyakat, amelyekhez pénzösszegek tartoznak. Annak van esélye minél többet megszerezni az 50 millió forintos főnyereményből, aki fent fejben erős, lent viszont bírja lábbal és a lehető leggyorsabban nyomja a gombokat és fut a hozzájuk tartozó tárgyakkal a gyűjtőpontra, majd időben kijut az arénából. A két szint közötti távolságot a játékospár egyik tagja egy zuhanó lifttel teszi meg, és egyikük sem tudja, kivel lódul meg a fülke.

Az izgalmak mellett a látvány is igencsak dominálni fog Majka saját fejlesztésű műsorában, aminek láttán csak úgy kapkodni fogják a fejüket játékosok és nézők egyaránt. Tekintsd meg videónkat, és ismerd meg a játék varázslatos színterét!Hamarosan elstartol a TV2 legújabb gameshow-ja, a Nyomd a gombot, tesó! Ha kíváncsi vagy a pörgős, vadiúj fejlesztésű műsorra, akkor tarts velünk, és Majka megmutatja neked a játékszabályokat! Kalandra és izgalomra fel, ugyanis nem csak maga a díszlet lett ámulatba ejtő, hanem a műsor is!


Majka ismertette a Nyomd a gombot, tesó! játékszabályzatát, amely rengeteg újdonságot tartogat. Kattints a videóra és ismerd meg a gameshow minden egyes részletét!


Nem csak egy izgalmas és különleges játékszabállyal, hanem rögtön háromféle varázslatos helyszínnel is várja a játékosokat és a nézőket a Nyomd a gombot, tesó! műsora. Hogy a mesés wonderland díszlet mellett még milyen káprázatos stúdióban játszhatnak majd a játékosok, az a videóból kiderül!


Lenzsér Olivér forgószélként robbant be a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójába! A TV2 online riportere most körbevezet bennünket a gameshow lélegzetelállító játékterében, és miközben elmagyarázza a játék szabályait, eddig soha nem látott részleteket is megmutat a nézőnek.


Lenzsér Olivér elképesztően humoros képsorokon keresztül vezet körbe bennünket a Nyomd a gombot, tesó! második játékterén. A TV2 online riportere a videóban megmutatja, hogy milyen fantasztikus izgalmak várnak ránk az arénában is!

2019. november 11. 16:27

Címkék: nyomd a gombot tesó   majkaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG