december 14.
Szilárda

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

2019. december 14.
Nyomd a gombot, tesó! - 25. részKIEMELT

Bence elárulta, hogy kapcsolatuk elején még nem volt teljesen őszinte szerelmével, ennek következtében pedig egy igencsak kellemetlen szituációba sodorta magát, amely majdnem a...
Bizony nincs könnyű dolguk a játékosoknak, amikor először lekerülnek az arénába, hiszen egy teljesen új helyzetben találják magukat, ráadásul időre is kell pénzt...
Majka szerint egy icipicit túlbiztosították magukat Papi és Mumu, a páros azonban nem értett egyet a műsorvezetővel, véleményük szerint jobb biztosra menni, mint kockáztatni.
Papi és Mumu elárulta Majkának, hogy már kapcsolatuk elején lefektették egymásnak a szabályokat. Elárulták, hogy mindent tüzetesen átbeszéltek egymással, hogy ki mit tehet és...

TOVÁBBI TARTALMAK

Együttes erővel küzdöttek a milliókért a Nyomd a gombot, tesó!-ban

Martin és Heni apait-anyait beleadva haladtak előre a kvízkérdéseken, végül pedig közösen mehettek az arénába is. Vajon sikerül közös erővel milliókkal távozniuk a műsorból?

Óriási szerencsében volt része a Nyomd a gombot, tesó! játékosának

A Nyomd a gombot, tesó! játékosai nagyon szeretnek utazni, egy alkalommal pedig egy icipici túlsúllyal érkeztek a repülőtérre. 46 kilogramm helyett 105 kg csomagot hozott haza játékos teljesen ingyen, amely bizony nem kis érdem! 

Döbbenetes: Majdnem leszédült a kvíztoronyból a Nyomd a gombot, tesó! játékosa

Heni nagyon-nagyon tériszonyos, így félve állt rá a liftre a stúdióban. Ez érhető is, hiszen ha neki kell lemennie az arénába, akkor extra gyorsasággal több métert fog majd zuhanni a játékos.

Mély fájdalmáról vallott Majkának a Nyomd a gombot, tesó! játékosa

Szomorú történetet mesélt el a páros Majkának. Bár Heni imádja a magassarkúkat, sajnos nem veheti fel őket, mivel párja úgy alacsonyabb nála.

Több millió forinttal rövidítették meg Majkát műsorában

Heni és Martin majdnem három millió forinttal távozott Majkától, miután sikeresen végigmentek a játékon.

Nyomd a gombot, tesó! - 24. adás

Ma sem lesz könnyű feladata a játékosoknak Majkánál, azonban ha elég ügyesek, kitartóak és elszántak, akkor esélyük lesz arra, hogy milliókkal távozzanak a Nyomd a gombot, tesó! műsorából. Vajon kinek sikerül milliomosként hazatérnie?

Rengeteg pénzt kínált Majka a játékosainak a Vadregényesben

Majka az adás elején elmondta, hogy rengeteg pénz vár arra, hogy megszerezzék a Vadregényes arénában és a kvíztoronyban! 

Majka megijedt: Ha így folytatjátok, a gatyánk is rámegy majd!

Igencsak megindult a kvíztoronyban a zsetonokkal a Nyomd a gombot, tesó! játékospárosa, ugyanis egészen szép nyereményt sikerült összegyűjteniük. Vajon folytatódik számukra a sikersorozat? 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | következő oldal »
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG