december 11.
Árpád, Árpádina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

2019. december 11.
Nyomd a gombot, tesó! - 22. adásKIEMELT

A műsor során Majka is segíteni szokta a játékosokat néhány jótanáccsal, amely segíthet nekik az előrejutásban. Most az arénában töltött pillanatok után Robit látta el...
Robi elég nehéz pillanatokat élt át akkor, amikor felesége nélkül kellett kisgyermekére vigyáznia. A játékos elárulta Majkának, hogy bizony segítség kellett neki ahhoz, hogy...
Már az első találkozás alkalmával megmentette párja életét a Nyomd a gombot, tesó! játékosa. A páros édes nosztalgiával emlékezett vissza a nagy napra, és mesélte el...
Igazi profi játékstílussal haladtak végig a játékosok a kvíztoronyban és az arénában, így sikerült rengeteg pénzt összegyűjteniük. Ennek következtében Majka egy...

TOVÁBBI TARTALMAK

Óriási "csata" folyt a játékosok és a zsetonok között a Nyomd a gombot, tesó!-ban

A kvíztoronyban nem mindig volt könnyű dolga Majka játékosainak, a zsetonok elosztása sokszor komoly fejtörést okozott. Vajon tudásuk és szerencséjük kombinációja elegendő lesz ahhoz, hogy milliókkal távozzanak a műsorból?

Feladták a leckét Majkának: Ez a kihívás még rajta is kifogott

Majkának számtalan trükköt tanított játékosa a Nyomd a gombot, tesó! mai adásában. Figyelem, a trükk bizony nem egyszerű, de Majka kitartóan próbálkozott kivitelezésével.

Hoppá: Látványos tánclépéseket tanult Majka játékosától

A Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában Majkát afro hip-hop táncra tanította játékosa, ami nagyon megtetszett a műsorvezetőnek. Ha te is kíváncsi vagy, hogy ropja Majka, akkor kattints a videóra!

Ismét berobbant a Nyomd a gombot, tesó! stúdiója

Majkához egy testvérpár érkezett játszani, akik mindent beleadtak abba, hogy több millió forinttal távozzanak a Nyomd a gombot, tesó! műsorából.

Majka lebukott a stúdióban: Egy profi táncos veszett el benne

Majka egy vagány táncot adott elő a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában játékosával, a hangulat így már a játék kezdetén a tetőfokára hágott. Vajon folytatódik az öröm és a boldogság a stúdióban, vagy végül csalódottan kell majd távozniuk?

Fantasztikus új trükköt tanított Majkának a Nyomd a gombot, tesó! játékosa

Adás előtt: Különös tevékenységgel szórakoztatja magát utazás közben Norbi. Majkának azonban nagyon megtetszett a hang, amit a fiú szájával adott ki, és mindenképpen meg szerette volna tanulni a különös hang képzését.

Majka nem kertelt: Szívesen közelebb kerülne játékosaihoz

Adás előtt: Majka nagyon megörült csinos, fiatal játékosainak, pláne akkor, amikor megtudta, hogy az egyik lány szakácsként a másik pedig fodrászként dolgozik. A műsorvezető megjegyezte, hogy valahogyan a család közelébe kell kerülnie, és akkor rengeteg szuper szolgáltatás lesz számára ingyen.

Online maraton: Nézd vissza a Nyomd a gombot, tesó! utolsó öt adását

Ha egy szuper programot keresel magadnak hétvégére, akkor mi már tudjuk mit válassz! Tarts velünk, és nézd vissza a Nyomd a gombot, tesó! e heti adásait!1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | következő oldal »
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG