december 5.
Vilma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

2019. december 5.
Nyomd a gombot, tesó! - 18. adásKIEMELT

Adás előtt: Zsófi mindent beleadott a pénzgyűjtésbe, a nagy rohanásban pedig óriásit esett az arénában a játékos. Szerencsére nem történt komolyabb baja Zsófinak....
Adás előtt: Nóri egy borzasztó másnaposság történetét mesélte el Majkának egy átmulatott éjszaka után. Nóri bár próbálta tartani magát a nehéz pillanatok alatt, végül...
Holnap is berobban a stúdió Majkánál, a 21.35-kor kezdődő adásban számos hihetetlen "körömrágós" pillanatnak lehetünk majd szem és fültanúi!
Majka eleinte nem igazán értette azt, hogy Ati miért is szeretne mikrobiológiával foglalkozni, amikor az egy nagyon veszélyes munkakör is tud lenni. Hogy pontosan miért is gondolta...

TOVÁBBI TARTALMAK

Szokatlan módon győzte le félelmét a Nyomd a gombot, tesó! játékosa

Adás előtt: Különös kapcsolata van a méhecskékkel a Nyomd a gombot, tesó! játékosának. Minden egy nyaralás alkalmával kezdődött, mikoris Pinki eltaposott egy méhecskét, aki végül túlélte...

Nyomd a gombot, tesó! - szerda 21.35

Ismét fergeteges pillanatoknak lehetünk szem és fültanúi az arénában és a kvíztoronyban! Tarts velünk, és tudd meg, kiknek sikerül milliókkal távoznia a műsorból!

Majka nagyot nevetett játékosai válaszán: Bizony, ilyen egy hosszú házasság...

A Nyomd a gombot, tesó! párosa már annyi ideje alkotnak egy párt, hogy pontosan ők sem tudták, mióta is vannak együtt. Emiatt pedig igazán humoros helyzet alakult ki a stúdióban.

Majka mindent beleadott: Idegen nyelven vezette le a játék egy részét

Majka most már nem csak magyar nyelven, hanem idegen nyelven is elmondta a játék egyes feladatait és fontosabb tárgyait. Profin csinálta, nem igaz?

Akár otthon is születhetett volna a Nyomd a gombot, tesó! párosának második gyermeke

Nem semmi történetet meséltek el Majkának a Nyomd a gombot, tesó! játékosai. A páros második gyermeke szinte "orvos nélkül" született. De hogy mi ennek a története, az a videóból kiderül!

Majka nyelvórát vett a Nyomd a gombot, tesó! játékosától

Majka megkérte játékosát, hogy mondja el neki, mi is a műsor címe idegen nyelven. A műsorvezető bőszen tanulgatta a különféle szavakat és kifejezéseket, egészen ügyesen elismételve őket.

Teljesen lenyűgözte Majkát a Nyomd a gombot, tesó! csinos játékosa

Hong-Kong városából származik Majka játékosa, a műsorvezető pedig nem csak a hölgy korán lepődött meg, hanem nyelvleckéket is vett tőle!

Nehéz választások elé kerültek a Nyomd a gombot, tesó! játékosai

A fordulatos játék során nem volt könnyű dolga Istvánnak és Timinek, a kvízkérdések során több alkalommal is nehéz választás elé kerültek. Vajon kitart a szerencséjük a játék végéig?1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | következő oldal »
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG