január 15.
Lóránt, Loránd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
NAPLÓ
A Naplós James Bond és Pimasz úr felbukkanása
Az első Napló 1997 október 5-én került adásba, a TV2 működésének második napján. A műsor néhány adás alatt nagy kedvenc lett. Voltak benne nagy port kavart ügyek, de voltak remek csapatkiruccanások is.

A Naplós csapat egy disznóvágás alkalmával megtanulta a hurkakészítést, versenyre keltek horgászokkal is, és a Naplóban ˝született meg˝ a munkás ember M. Kiss Csaba személyében, aki volt kefekötő, üvegfúvó és szénégető is. A Naplósok megmérették magukat földön, vízen levegőben, egy síelés alkalmával pedig színre lépett a Naplós James Bond is. De a szórakozás mellett, számtalan komoly oldalát is megmutatták a csapatösszefogásnak, így harcot indítottak az illegális szemétlerakók ellen, a gyalogosok védelmében zebrát festettek és Pimasz úr vezérletével harcot hirdettek a kutyagumi és a rokkant parkolókat szabálytalanul elfoglaló autósok ellen is.

Nézd meg a Napló videóját!

A Napló Magyarország vezető riportmagazinja, a kezdetektől a TV2 egyik meghatározó műsora. Hétről-hétre milliókat ültet a képernyők elé, vitás társadalmi ügyek esetén sokszor véleményformáló erő és igazodási pont. A Naplót a TV2 legtapasztaltabb riporterei készítik.

Korhatár: 12 év

2014. november 29. 18:01

Címkék: napló_riport   dorogi gabriella   papp gergely   pimasz   pimasz úr   szalay ádám   tv2klasszikusok_magazin

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG