január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
NAPLÓ
Íme a Napló legutolsó riportja
A Napló egyik fontos küldetése volt, hogy összehozzon embereket, akiket a történelem elszakított egymástól. Vagy olyanok találkozóját szervezzék meg, akik korábban nem ismerték egymást, de a sors hasonló utat jelölt ki számukra. Összehozott testvéreket is, akik sok-sok évtizednyi elszakítottság után ölelhették meg egymást.

A felemelő találkozások egyike volt Nick Vujicic, akit sikerült Magyarországra is elhozni. Vagy annak a tatabányai ápolónőnek az esete, aki 44 év után találkozhatott az általa megmentett albán kisfiúval. Karai Pistike esetére is egy ország emlékszik, Azurák Csaba igyekezett közben járni a kisfiúért. Való Gábor ott volt Chilében, hogy a helyszínről tudósíthasson a nagy ˝embermentő akcióról˝, és az ír gázoló ügyét sem hagyta Papp Gergely, hogy feledésbe merüljön, Samira története pedig Vujity Tvrtko életének részéve vált.

Nézd meg a Napló videóját!

A Napló Magyarország vezető riportmagazinja, a kezdetektől a TV2 egyik meghatározó műsora. Hétről-hétre milliókat ültet a képernyők elé, vitás társadalmi ügyek esetén sokszor véleményformáló erő és igazodási pont. A Naplót a TV2 legtapasztaltabb riporterei készítik.

Korhatár: 12 év

2014. november 29. 18:02

Címkék: napló_riport   vujity tvrtko   tv2klasszikusok_magazin

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG