január 15.
Lóránt, Loránd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
NAPLÓ
Azurák:˝négy Azurák Csabi ült a fejemen˝
Az elmúlt majdnem két évtizedből szedett össze Szalay Ádám olyan pillanatokat, amelyek emlékezetesek, vicces és felemelőek voltak.

Ilyen pillanat volt, amikor M. Kiss Csaba teljesítette Erzsike kívánságát, így került egy 73 éves hölgy egy repülőgép szárnyára, de Superman Robika is szárnyakat kapott a Naplónak köszönhetően. Azurák Csaba élete álma is teljesült, amikor vadászgép pilóta lehetett. Megismerhettetek igazi példaképeket, forgatott a Napló a veszélyes vulkán lábánál és összehozta a Törökországban a romok alól kimentett kislányt négylábú megmentőjével. Kiderült, hogy mi az igazi szöveg Opus ˝Levelet kaptam˝ sorában és egy olyan hőst is láthattatok, aki egy elrontott gerincműtét után mégiscsak kiszállt a kerekesszékből.

Nézd meg a Napló videóját!

A Napló Magyarország vezető riportmagazinja, a kezdetektől a TV2 egyik meghatározó műsora. Hétről-hétre milliókat ültet a képernyők elé, vitás társadalmi ügyek esetén sokszor véleményformáló erő és igazodási pont. A Naplót a TV2 legtapasztaltabb riporterei készítik.

Korhatár: 12 év

2014. november 29. 18:01

Címkék: napló_riport   szalay ádám   azurák csaba   vujity tvrtko   sváby andrás   tv2klasszikusok_magazin

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG