január 18.
Piroska

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
NAPLÓ
Búcsú a Naplótól – Elcsuklott Tvrtko hangja...
Vujity Tvrtko a Napló legemlékezetesebb pillanatit idézte fel, többek között azt is, amikor az egész csapat elment egy disznóvágásra, ahol Tvrtkót már 11 óra körül „elvesztették”…

FEM3 Café minden délelőtt 9:20-től a FEM3-on! A beszélgetéseket ITT nézheted újra!

Búcsúzik a Napló 17 év után, a műsor utolsó adása szombaton 17 órától látható. Vujity Tvrtko, a Napló első riportere a FEM3 Caféban a legmeghatóbb, a legviccesebb és a legromantikusabb pillanatokat idézte fel. A Napló csapata nem csak egy szerkesztőség volt, hanem egy baráti társaság is, a munkaidőn kívül is összejártak.
 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 

Korhatár: 12 év

2014. november 28. 11:14

Címkék: műsor   Napló   vujity tvrtko   tv2klasszikusok_magazin

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG