december 18.
Auguszta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
NAPLÓ
Ezért társult Andre Agassi Schobert Norbival…
Életében először Magyarországra látogatott egy élő legenda, a teniszcsillag Andre Agassi. A sportoló, aki annak idején az összes Grand Slam-et és még az olimpiai aranyat is megnyerte, most azért jött, hogy a Schobert család vállalkozását népszerűsítse.

Agassi csütörtök este még kitért az újságírói kérdés elől, hogy visszatér-e valaha Budapestre. Hazautazásakor azonban közölte: nyolc héten belül feleségével visszajön egyeztetni a tulajdonosi szerepvállalás lehetőségéről, valamint részt vesznek az egyik nyugat-európai megnyitó ünnepségen is. Agassi első magyarországi útját a Napló követhette végig.
 

Nézd meg a Napló videóját!

A Napló Magyarország vezető riportmagazinja, a kezdetektől a TV2 egyik meghatározó műsora. Hétről-hétre milliókat ültet a képernyők elé, vitás társadalmi ügyek esetén sokszor véleményformáló erő és igazodási pont. A Naplót a TV2 legtapasztaltabb riporterei készítik.

Korhatár: 12 év

2014. szeptember 13. 18:06

Címkék: schobert norbert   rubint réka   andre agassi   üzlet   szalay ádám   dorogi gabriella   napló_riport   tv2klasszikusok_magazin
SZAVAZZ!

A legbátrabb páros feladatai közül melyiket NEM vállalnád be?

A
Merülő ketrec
B
Futótűz
C
Egyiket sem
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG