június 5.
Fatime, Fatima

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
NAPLÓ
Ezért társult Andre Agassi Schobert Norbival…
Életében először Magyarországra látogatott egy élő legenda, a teniszcsillag Andre Agassi. A sportoló, aki annak idején az összes Grand Slam-et és még az olimpiai aranyat is megnyerte, most azért jött, hogy a Schobert család vállalkozását népszerűsítse.

Agassi csütörtök este még kitért az újságírói kérdés elől, hogy visszatér-e valaha Budapestre. Hazautazásakor azonban közölte: nyolc héten belül feleségével visszajön egyeztetni a tulajdonosi szerepvállalás lehetőségéről, valamint részt vesznek az egyik nyugat-európai megnyitó ünnepségen is. Agassi első magyarországi útját a Napló követhette végig.
 

Nézd meg a Napló videóját!

A Napló Magyarország vezető riportmagazinja, a kezdetektől a TV2 egyik meghatározó műsora. Hétről-hétre milliókat ültet a képernyők elé, vitás társadalmi ügyek esetén sokszor véleményformáló erő és igazodási pont. A Naplót a TV2 legtapasztaltabb riporterei készítik.

Korhatár: 12 év

2014. szeptember 13. 18:06

Címkék: schobert norbert   rubint réka   andre agassi   üzlet   szalay ádám   dorogi gabriella   napló_riport   tv2klasszikusok_magazinKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG