szeptember 23.
Tekla, Líviusz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
NAPLÓ
Orbán: ˝Semmi sem dől el egészen az utolsó pillanatig˝
A miniszterelnök elmondta, hogy már az egyszerű többség is elég számukra.

Vasárnap este záródnak a szavazófülkék, és nyílnak az urnák. Kiderül, hogy melyik párt nyert és ki veszített. Orbán Viktor miniszterelnökkel Dorogi Gabriella beszélgetett a 4-es metróról, a riporter részt vett a szabadkai szoborátadáson és Hősök terén megtartott beszéden is. Tarlós István főpolgármester és Orbán Viktor pénteken átadták a régen várt 4-es metrót. Tarlós István elmondta, hogy már 1971-ben elkezdtek róla beszélni, és hogy Orbán Viktor szerint csak egy út volt, befejezni. A szabadkai szoboravatáson hatalmas tömeg várta a magyar miniszterelnököt. Orbán Viktor elmondta, hogy fontos, hogy a külhoni magyarok között a hírveréssel használjanak és ne ártsanak. A miniszterelnök szerint most már nincs szükségük feltétlenül 2/3-os többségre, elég az egyszerű többség is, és úgy véli, hogy egészen az utolsó pillanatig semmi sem dől el biztosan. Orbán Viktor a Fidesz-naggyűlésén, a Hősök terén még négy évet kért a pártjának. A miniszterelnök arról is beszélt, hogy nem érdemes sokat spekulálni, csak ki kell mondani, ami a szívükből jön.

Nézd meg a Napló videóját!

A Napló Magyarország vezető riportmagazinja, a kezdetektől a TV2 egyik meghatározó műsora. Hétről-hétre milliókat ültet a képernyők elé, vitás társadalmi ügyek esetén sokszor véleményformáló erő és igazodási pont. A Naplót a TV2 legtapasztaltabb riporterei készítik.

Korhatár: 12 év

2014. március 30. 20:05

Címkék: dorogi gabriella   orbán viktor   választás 2014   szavazás   tarlós istván   fidesz   napló_riport   tv2klasszikusok_magazin
hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG