január 18.
Piroska

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
NAPLÓ
A Napló hőse - szavazás

 

NAPLÓ HŐSE 2014-ben: Sávai Máté

Harmadik éve rendezi meg a Napló azt a közönségszavazást, amelyben Önök, nézők dönthetnek arról, ki érdemes leginkább a TV2 vasárnapi riportmagazinjának rangos elismerésére. A műsor riporterei jelölték a nemes verseny résztvevőit és az interneten összegyűlő szavazatok alapján dőlt el, ki a győztest.

Sávai Máté, a Napló hőse egy emlékdíjjal és egy értékes ajándékkal lesz gazdagabb.

Gratulálunk!

Nézd meg, kik voltak idén a jelöltek!

 


L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapítvány vezetője. Azért, mert egy-egy jó ötlettel, és tehetséggondozással hatalmas eredményt lehet elérni hátrányos helyzetű gyerekeknél. Ráadásul még anyagi segítséget is lehet nyújtani nekik és a szüleiknek. Nóra a bizonyíték erre...


NÉZD MEG A JELÖLTTEL KÉSZÜLT RIPORTUNKAT!

  22.65%


Olga, aki sosem adja fel. Olga, aki újra és újra talpra áll. Állami gondozásból, hajléktalanságba, hajléktalanságból munkásszállóra. És van ereje másokon segíteni.


NÉZD MEG A JELÖLTTEL KÉSZÜLT RIPORTUNKAT!

  5.34%


Nagy Lütyő Imre. Nagyon klassz látni, hogy ha valaki kezébe veszi a sorsát, és hihetetlen akaraterővel megy előre. Nagy Lütyő Imre minden nap 3.30-kor kel, elindul futni. Utána 05.15-re dolgozni megy a húsgyárba délutánig. Utána következik a bokszedzés, és ez így megy a hét hat napján. De meg is van az eredménye, Lütyő 5. az országos ranglistán.

NÉZD MEG A JELÖLTTEL KÉSZÜLT RIPORTUNKAT!

  24.6%


Csaplár Zoltánnak az életében a legelső és legfontosabb dolog Mecsér. A település, amelynek a polgármestere. Az árvíz idején már a második szívinfarktusán volt túl, de akkor sem pihent. Az elsők között kelt és az utolsók között feküdt, de leginkább nem feküdt le, mert éjjel nappal a gát körül dolgozott, hogy Mecsért megóvja a legrosszabbtól.

NÉZD MEG A JELÖLTTEL KÉSZÜLT RIPORTUNKAT!

  13.62%


Sávai Máté most 16 éves. Gerincét 2012-ben műtötték gerincferdülés miatt; fémlemezzel, csavarokkal egyenesítették a hátát. Az első műtétet rögtön egy második követte, ezután Máté egyetlen éjszaka leforgása alatt lebénult. 2013 januárjában dr. Jeszenszky Dezső újra megműtötte a fiút. Tavaly nyár végén megtörtént az ő nagy csodája: újra jár, akár guggolni, ugrálni is képes.

NÉZD MEG A JELÖLTTEL KÉSZÜLT RIPORTUNKAT!

  33.79%
 

Korhatár: 12 év

2014. február 2. 19:05

Címkék: tv2klasszikusok_magazin

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG