január 19.
Sára, Márió

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Kiderült, hol a legdrágábbak hazánkban a nyaralók
A fővárosban élők, kikapcsolódni vágyakozók szívesen fektetnek be közkedvelt helyeken nyaralókba, ám ezek napjainkban nehezen megfizethetővé, luxussá váltak. De vajon melyek a legdrágább területek? 

A Balaton térsége Magyarország egyik legdrágább területének tekinthető a főváros után. Azonban mégis rengetegen vásárolnak üdülőket, ahol kipihenhetik a hétköznapok fáradalmait. Vendégünk volt a témában Benedikt Károly a Duna House elemzési vezetője, aki elárulta, hogy miért ilyen népszerű a magyar tenger környéke  és vajon hol találhatunk akár kedvezőbb lehetőségeket. 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. április 17. 7:11

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   nyaraló   balaton
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG