február 17.
Donát

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Próbáld ki te is Kovács Lázár vágyfokozó italát Valentin-napon!
Csehy András egy ajándékboltban beszélgetett az üzletvezetővel, Sefcsik Csabával és Lázár cheffel, aki egy élénkítő hatású, vágyfokozó turmixot is készített a szerelmesek napjára, amit a nők és a férfiak egyaránt fogyaszthatnak. Az üzletvezető elárulta, hogy kevés náluk a szélsőséges kívánság, Valentin-napon is inkább lufikat, csokikat, plüss macikat vesznek a boltjukban az emberek.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. február 14. 8:20

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   valentin_nap   szerelem   vágyfokozó   turmix   csehy andrás   kovács lázár   lázár chef   lázár séf   ajándék
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG