január 22.
Vince, Artúr

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Fehérje- és vitamindús tücsökkenyér hódít Finnországban
Tücsöklisztből készült kenyérrel bővítette kínálatát az egyik legnagyobb élelmiszeripari vállalat Finnországban. A rendhagyó újításról a Mokkában Csiki Sándor gasztronómiai szakújságíró és Bóza Balázs élelmiszerbiztonsági szakértő mondta el a véleményét, a beszélgetés alatt pedig kiderült, milyen előnyei vannak a rovarokból készült ételeknek, valamint az is, milyen szigorú eljárásoknak kell megelőzniük az ezekből készült termékek piacra dobását.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. február 13. 7:39

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   tücsökkenyér   tücsökliszt   tücsök   élelmiszer   élelmiszerbiztonság   kenyér   Finnország   rovar   rovarevés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG