február 17.
Donát

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Trokán Anna sosem feszengett a diszkrét, nyilvános szoptatás miatt
Trokán Anna hat és fél hónapja adott életet tündéri kisfiának, Karcsinak. A színésznő a Mokkában elárulta, hogy a terhessége előtt nem tudott semmit a szoptatásról, most pedig a diszkrét, kendős módszer híve, és szerencsére semmilyen negatív tapasztalata nincs ezzel kapcsolatban. Anna arról is mesélt, hogy átélte-e a szülés utáni depressziót, és hogy már elkezdett próbálni egy olyan darabra, amiben az anyukájával együtt játszik.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. január 16. 8:10

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   trokán anna   szülés   szoptatás   nyilvános szoptatás   terhesség   kisbaba   színésznő   színház   depresszió
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG