március 22.
Beáta, Izolda, Lea

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Hevesi Kriszta elárulta, hogy szerinte együtt maradnak-e Hosszú Katinkáék
˝Dolgozunk a megoldáson˝ - ezt mondta Hosszú Katinka férje, Shane Tusup megindító bocsánatkérése után. A Mokka vendége a témában Hevesi Kriszta pszichológus volt, aki úgy látja, hogy Katinkáék kapcsolata nagyon szimmetrikus, ugyanannyit köszönhetnek egymásnak. A pszichológus szerint a párok esetében sokszor az dönti el, hogy együtt maradnak-e, hogy mit értek el közösen, a nehéz időszakokban mennyire tartottak ki a másik mellett.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Korhatár: 12 év

2018. január 15. 7:44

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   hevesi krisztina   pszichológus   sport   sportoló   hosszú katinka   Hosszú Katinka   shane tusup   kapcsolat   párkapcsolat   bocsánatkérés


SZAVAZZ!

A szerencsén kívül min múlhat A Piramisban a játékospár sikere?

A
A tárgyi tudáson
B
A bátor döntésen
C
A kapcsolaton a játékostárssal
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG