július 18.
Frigyes

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Váczi Gergely szerint nagyon jó ugródeszka lehet a TV2 Akadémia
A TV2 Akadémia műsorvezető szakos hallgatói január 12-én élőben vizsgáznak a FEM3 Caféban. Azurák Csaba azt reméli, hogy még náluk is jobbak lesznek az 5 perces beszélgetésekben, mivel frissebb aggyal, a mai világ változásaira jobban berendezkedve dolgoznak. Váczi Gergely elmondta, hogy a képzés előnye, hogy gyakorlatorientált, és a hallgatók közül már többen is egyenértékű kollégaként dolgoznak velük.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. január 12. 8:26

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   tv2 akadémia   váczi gergő   váczi gergely   joshi bharat   kadlecsek krisztián   azurák csaba   vizsgaSZAVAZZ!

Neked mi a kedvenc nyári programod?

A
strandolás
B
fesztiválozás
C
kirándulás
D
pihenés a négy fal között
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG