október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Havi 40 ezres ösztöndíjat kaphat, aki ápolónak tanul
Ónodi-Szűcs Zoltán egészségért felelős államtitkár a Mokkában árult el részleteket a decemberben meghirdetett ápolói ösztöndíjprogramról. A beszélgetés alatt kiderült, meddig lehet jelentkezni a programra, milyen feltételeknek kell megfelelni a támogatás elnyeréséhez, valamint szó esett a 2011-től létező rezidenspályázat legfontosabb tudnivalóiról is.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. január 12. 7:21

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   ápolói ösztöndíjprogram   ösztöndíj   rezidenspályázat   pályázat   ápoló   ápolónő   egészségügy
SZAVAZZ!

A legbátrabb páros feladatai közül melyiket NEM vállalnád be?

A
Merülő ketrec
B
Futótűz
C
Egyiket sem
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG