január 24.
Timót

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Éliás Gyula és Létay Dóra már a megismerkedésükkor rokonlelkeknek érezték egymást
Nem titkolózik tovább Éliás Gyula és Létay Dóra, akik már fél éve egy párt alkotnak. A Mokkában Gyula elárulta, hogy Dóra kereste fel azért, hogy segítsen neki az éneklésben, és hamar azt érezték, hogy egy hullámhosszra kerültek, nagyon jól megértették egymást. Kiderült, hogy a színésznőre egy hosszú, magányos időszak után talált rá a szerelem, és hogy szeretnének közös zenés esteket is összehozni az énekessel.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2018. január 8. 8:11

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   Éliás Gyula Jr.   éliás jr   létay dóra   énekes   zenész   színésznő   párkapcsolat   szerelem   találkozás
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG