október 21.
Orsolya

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Hihetetlen kamutetkóval verte át Fodor Eliza Veréb Tamást
A Sztárban Sztár +1 kicsi fiatal tehetsége a műsor második hetében, a kisfilmük forgatása alatt egy nagyon vicces csínyt követett el Veréb Tomi ellen. Fodor Eliza a Mokkában elmesélte, hogy nagyon szeret együtt dolgozni az énekessel, akiben teljes mértékben megbízik. Szóba került az is, hogy kiknek a bőrébe bújnak a következő élő show-ban, és Eliza azt is elárulta, hogy ki a kedvenc énekesnője.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. december 14. 8:15

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   sztárban sztár meg 1 kicsi   sztarban sztar meg egy kicsi   veréb tamás   fodor eliza   csíny   tetoválás   átverés   vicc
SZAVAZZ!

A legbátrabb páros feladatai közül melyiket NEM vállalnád be?

A
Merülő ketrec
B
Futótűz
C
Egyiket sem
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG