október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Hevesi Krisztától szexuális szolgáltatást kért egy orvos a vizsgálatért cserébe
Havas Henrik tagadja Baukó Éva vádjait, miszerint zaklatta volna őt, sőt azt is, hogy a személyi asszisztenseként dolgozott. Az újságíró lekezelő reakcióján nemcsak Éva, hanem a jogvédő egyesületek is felháborodtak, a Mokka vendégei a témában Stummer Vera a Patent Egyesület jogásza és Hevesi Kriszta voltak. A beszélgetésben többek között szó esett az áldozathibáztatásról, arról, hogy mi számít zaklatásnak, és Kriszta elmesélt egy olyan szituációt, amiben nagyon megalázottnak érezte magát.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. december 7. 7:16

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   baukó éva   havas henrik   hevesi krisztina   jogász   zaklatás   szexuális zaklatás   zaklat   áldozat   orvos
SZAVAZZ!

A legbátrabb páros feladatai közül melyiket NEM vállalnád be?

A
Merülő ketrec
B
Futótűz
C
Egyiket sem
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG