február 23.
Alfréd

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Sztárban Sztár +1 kicsi: Hevesi Tamás szerint Fésűs Nelly temperamentumából jutott a lányának is
Hevesi Tamás szerencsésnek érzi magát amiatt, hogy Horváth Csengét kapta a párjának a Sztárban Sztár +1 kicsire, hiszen okosnak, tehetségesnek, jó humorúnak tartja a lányt. A 15 éves Csenge a Mokkában elárulta, hogy mi vonzza még az éneklésen kívül, és hogy hamarosan nyelvvizsgázik majd. Az énekes arról is mesélt, hogy szerinte mitől ilyen sikeres a műsor, ami minden vasárnap 18.45-től látható a SuperTV2-n!

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Korhatár: 12 év

2017. november 24. 8:16

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   sztárban sztár meg 1 kicsi   sztarban sztar meg egy kicsi   hevesi tamás   horváth csenge   fésűs nelly   nyelvvizsga   énekes


SZAVAZZ!

A szerencsén kívül min múlhat A Piramisban a játékospár sikere?

A
A tárgyi tudáson
B
A bátor döntésen
C
A kapcsolaton a játékostárssal
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG