július 17.
Endre, Elek

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Vicces konfliktusba keveredett Kollányi Zsuzsi és párja egy produkció miatt
A Sztárban Sztár énekesnője elárulta, hogy Tina Turner mozgásával és arcjátékával könnyű volt azonosulnia, és nagyon szerette ezt a produkcióját. Zsuzsit megnyugtatja, hogy a szerelme minden élő adásnál a közönség soraiban ül, és még emelgetéssel is segítette az énekesnőt a ˝hátrahíd˝ gyakorlásában a Britney Spears produkció előtt. A beszélgetés végén szóba került az is, hogy hogyan gyakorol Zsuzsi a következő adásra, amiben Sub Bass Monster bőrébe kell bújnia.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. október 13. 8:15

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   kollányi zsuzsi   sztárban sztár   sztárban sztár 5   produkció   tina turner   mick jagger   britney spears   sub bass monster   segítség   szerelem   párkapcsolatSZAVAZZ!

Neked mi a kedvenc nyári programod?

A
strandolás
B
fesztiválozás
C
kirándulás
D
pihenés a négy fal között
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG