július 19.
Emília

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Irodai torna: Szabó Dóra szuper jógagyakorlatokat próbált ki fájó nyakra
Egy teljes életmódváltáshoz körülbelül 30 nap szükséges, hogy az ember szervezete érezze a pozitív hatásokat is. Turcsák Katalin dietetikus egy ízletes és energetizáló ételt, az amaránt kását készítette el, aminek jótékony hatásait is elmondta. Továbbá Bakonyi Panni jógaoktató bemutatott pár gyakorlatot, amik nemcsak stresszoldók, de ülő munkát végzőknek is tökéletes választás. Ezekből a gyakorlatokból pedig be is mutattak párat Szabó Dórival.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. szeptember 28. 8:15

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   életmódváltás   életmód   egészséges életmód   diéta   egészség   egészséges étkezés   kihívás   szabó dóraSZAVAZZ!

Neked mi a kedvenc nyári programod?

A
strandolás
B
fesztiválozás
C
kirándulás
D
pihenés a négy fal között
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG