június 19.
Gyárfás

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
A WHO nagyköveteként érkezett Magyarországra a dán hercegné
Megérkezett Magyarországra a dán Mária hercegné, aki többek között a kifogástalan stílusáról híres. A Mokkában Micski Marianna protokollszakértő arról mesélt, hogy miben hasonlít egymásra Mária és Katalin hercegné, és hogy ma már a közösségi oldalaknak a létrehozása is kötelező a királyi családokban. Azt is elárulta, hogy a dán hercegné most a WHO nagyköveteként érkezett Magyarországra, ahol a fogadtatása a protokollnak megfelelően történt.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. szeptember 13. 7:22

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   királyi család   katalin hercegné   mária hercegné   dán hercegné   nagykövet   stílus   magyarország   protokoll   szakértő   közösségi oldal


SZAVAZZ!

Neked mi a kedvenc nyári programod?

A
strandolás
B
fesztiválozás
C
kirándulás
D
pihenés a négy fal között
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG