február 22.
Gerzson

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Nézőpont Intézet: A baloldali pártok rendezőelve a mandátummaximalizálás
Októberre létrejöhet a megállapodás a DK és az MSZP között a fővárosban. A Mokka vendége a témában Fodor Csaba, a Nézőpont Intézet ügyvezetője volt, aki szerint lehetséges egy ilyen megállapodás, hiszen az ellenzék legalább a 2014-es szintjét szeretné megtartani. Arról is beszélt, hogy egyre több szereplő van a balliberális oldalon, de a párton belül sok a belső konfliktus és az eltérő érdek.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. augusztus 16. 7:10

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   nézőpont intézet   mszp   dk   megállapodás   politika   választás   ellenzék   ellenzéki pártok   baloldal
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG