május 27.
Hella

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Tornóczky Anita szerint egy kísérleti kutya is élhet később teljes értékű életet
Az állatkísérletekkel kapcsolatban Tornóczky Anita, az Állatvédőrség szóvivője és Dr. Juhász Csaba állatorvos nyilatkoztak a Mokkában, akik a magyarországi kísérletek körülményeiről és szabályozásáról is beszéltek. Anita úgy gondolja, hogy a kísérleti kutyák később szocializálódhatnak, és élhetnek teljes értékű életet is.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Korhatár: 12 év

2017. június 19. 8:11

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   állatvédő   állatőrség   állatorvos   állatok   állatkísérlet   kísérlet   tornóczky anita   megrázó


SZAVAZZ!

Szerinted mi lehet a duettpárok sikerének titka?

A
az, hogy viccesek és van humorérzékük
B
az, hogy bevállalósak, a nehéz daloktól sem riadnak meg
C
az, hogy a profi énekes párja tényleg megtanul énekelni
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG