május 24.
Eszter, Eliza

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Szentgyörgyi Rómeó meghódította a Ninja Warrior tesztpályáját, most te jössz!
Még most sem késő, hogy bekerülj a világ legnagyobb harcosai közé a Ninja Warrior Hungary című vetélkedőbe. Április 29-én bárki kipróbálhatja magát az extra nehéz akadálypályán. A Mokka vendége Szentgyörgyi Rómeó volt, aki a sztárok háziversenyében az első helyen végezett az akadálypályán.

A Ninja Warrior Hungary Téged is vár, hogy megmutasd, TE vagy a legnagyobb harcos! Győzd le a legkeményebb akadályokat, és önmagadat! Készülj fel a harcosok viadalára!

Helyszín: Budapest, Késmárk utca 9. Időpont: 2017.04.29. 10 óra

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Korhatár: 12 év

2017. április 25. 9:05

Címkék: szentgyörgyi rómeó   ninja warrior


SZAVAZZ!

Szerinted mi lehet a duettpárok sikerének titka?

A
az, hogy viccesek és van humorérzékük
B
az, hogy bevállalósak, a nehéz daloktól sem riadnak meg
C
az, hogy a profi énekes párja tényleg megtanul énekelni
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG