január 19.
Sára, Márió

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
PM: ˝megpróbáljuk folytatni valamilyen módon az együttműködést˝
Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért párt társelnöke elmondta, értelmes és nyitott együttműködésre van szükség az ellenzéki pártok között, hogy 2018-ban legyőzzék az Orbán-kormányt. Az általuk kezdeményezett előválasztással azt akarják elérni, hogy a választók kezébe adják a döntést, ki indulhasson a baloldal élén vezetőként. Szerinte félre kell tenni az elit- és pártérdekeket, és meg kell nyitni a politika kapuit a szakszervezetek és és más civil szerveztek előtt, hogy a választás sikeres lehessen.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2017. február 16. 10:05

Címkék: baloldal   párbeszéd   jobbik   Jobbik   fidesz   Fidesz   választás   pártok   politikai pártok   ellenzéki pártok   orbán   Orbán
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG